Kto nebral nikdy HAK?

Madmaselle

dakujem RNG
a moze to pomoct napr.aj na rok zatvrdnute "akne", ten hnis tak akoby zostal stat, mam to aj ja ale aj moj priatel

RNG

su rozne kremy a gely, ktore obsahuju antimikrobialne latky a sterilizuju kozu nad tymi hrbolcekami. Tak sa tam cez pory nemozu dostat bakterie a infikovat ten nahromadeny vylucok(sebum).(zinok v roznych zluceninach, azaleicka kyselina, kokosovy olej s par kvapkami citricidalu, kremy s obsahom striebra, dokonca sa tu spominali aj MMS s DMSO, ktore preniknu cez kozu a Spravny krem moze dokonca odblokovat ten stvrdnuty tuk a obsah toho hrbolceka moze vist von a tym je potencialne acne zlikvidovane.
Zly krem prave naopak uzavrie mazove zlazy a prispie k vytvaraniu acni.
Niektore lahke oleje, MSM a silne antioxidanty sa hodia na otvaranie mazovych kanalikov.
Samozrejme najviac pomoze nekonzumovat take oleje, co oxiduju a tvrdnu....

katrin_

A ešte som navyše niekde čitala, že sa môže narodiť poškodene dieťa ako následok uživania HAK v minulosti, alebo aj skôr, že si niekto zmyslí, že chce dieťa, prestane brať HAK otehotnie ale to všetko svinstvo je stale v krvi tak preto dieťa nemusi byť zdrave. Ja to nikdy nebudem brať.

Inner

Ale ved hak plet nelieci. Plet je krajsia len pocas uzivania hak vplyvom hormonov. Po vysadeni sa stav pokozky vrati do povodneho stavu. Pritom si vezmite, ze aky spinavy vzduch dycha nasa plet. Potom sa to na nej aj odraza. Krajsia plet vdaka hak je dobrym doplnkom k antikoncepcnemu ucinku, no nie je dobre ju uzivat len kvoli pleti.

dadik

Ja mam 33 rokov, hak som nikdy nebrala a brat ani nechcem. Mam 2 deti, planovane, cyklus som si dala \"dokopy\" bylinkami, s muzom sa riadime podla mojich plodnych a neplodnych dni, funguje to super. Hak je podla mna zasah do organizmu, je to proti prirode.

Madmaselle

RNG
A aj ked vzniknu , este stale sa da potlacit pravdepodobnost ich zapalenia a hnisania.
to ako?
inak jeho pristup otras, mate pravdu, zmenim ho.

josie

moja kamoška brala hak kvôli akné a keď ju vysadila, bolo to ešte horšie, nemusí to tak fungovať u každej ale určite nie je ani jediná

swistica

ja som tiez nebrala HAK a nechystam sa. A citala som ze ked sa HAK vysadi tak stav akne sa velmi zhorsi v porovnani s tym ako boli pred uzivanim HAK

RNG

nerozumiem, ako si niekto moze mysliet, ze HAK dava "prirodzene hormony do poriadku"
Predsa pouzivaju synteticke chemikalie napodobnujuce hormony a prave naopak sa snazia normalny cyklus narusit, aby zeny neotehotneli.
Ze to popri tom znizi aj hladinu DHT, to,povodne ani neocakavali pri vyvoji tychto patentovanych drog.
Ale hladina DHT sa da znizit aj inym sposobom, prirodnymi doplnkami,
a tiez sa da zamedzit stravou, aby sa neupchavali mazove kanaliky stvrdnutymi tukmi a tym vznikali hrbolceky pod kozou.
A aj ked vzniknu , este stale sa da potlacit pravdepodobnost ich zapalenia a hnisania.

katrin_

Mne kožna povedala, že nech si dam predpísať HAK, alebo roacutane + HAK na vyražky. Že to pomaha najlepšie a ja že nikdy !!!