Zmena času užívania antikoncepcie

Príspevok v téme: Zmena času užívania antikoncepcie
maja123

Ahojte všetci,
prosím Vás o radu. Užívam už určitý čas antikoncepciu, Chloe konkretne. Užívam ju každý večer, chcela by som však zmeniť čas užívania na ráno, lepšie mi to tak vyhovuje z viacerých dovodov. Nie je s tym nejaký problém, že si dám napríklad utorok večer tabletku, a v stredu rano hned strednajšiu a potom normalne pokračovať v rannom užívaní? Možem len takto jednoduche zmeniť čas o cca 12 hodin? Inač tabletky beriem poctivo, vždy v rovnakú hodinu večer.
Ďakujem za rady a odporučania.

alzbee

Alebo ved nemozes tu zmenu spravit az po dobrati blistra?:)) tento by si douzivala este vecer a dalsi zacala rano? a inak som sa docitala, ze HAK je dobre brat praveze vecer...

maja123

dik za rady baby,
no pytala som sa uz aj lekara. Tak je to tak, ze ta zmena nevadi, len je vhodne to riesit behom dvoch dni, cize dat si vecer, dalsi den na obed a dalsi rano a potom pokracovat rano.. ako ste mi aj radili.. dik za ochotu :)

Ema132

ja ked som si menila cas tak postupne, nie taky skok, proste to zo dna na den posun o par hodin...ale nie az o 12..myslim, ze to by ti nemalo uskodit a ani ubrat v ucinkoch antikoncepcie bo myslim, ze baba je chranena aj ked si zabudne tabletku zobrat nejakych 6 hodin...ci viac?teraz neviem:) ale neviem ci to je az 12 hodin

jajka001_

ja by som urobila skor tak ze by som si nedala vecer ale az rano. neviem ci je dobre dat si vecer a hned na to uz rano. potom by som to riesila tak ze by som si dala vecer, dalsi den na obed a dalsi den rano.