kupalisko podhajska

Jano 63

V Podhajskej som prvy krat no hrôza. Na webe cena liska 6 Eur v reali 7,50.
Pri detskom bazeniku plesnive muriky, pri vstupe velka rada na listky bo funguje len jedna pokladna, stravovanie v areali klasicky slovensky nie chutny fastfood za nekrestanske peniaze. Mimo arealu stravovanie biedne, personal restauracii daleko od profesionality, to by bolo na samostatny clanok. Len ako perlicku uvediem pivo do teplych az horucich poharov rovno z umyvacky, na otazku co je to zuppa di polo odpoved casnickyze asi paradajkova... No a ubytko sme trafili katastrofalne. V horucavach sa jednoducho nedaju poriadne vyvetrat izby, sietky na oknach dotrhane...a to sme sem vytiahli celu siroku rodinu. Keby bolo na mne uz som tahet. Nechcem svoje peniaze utracat u vagabundov, co nevedia robit cest ruch

kvetinka 12

Dobrý deň táto téma je o kúpalisku Podhájska ktoré je naozaj na úrovni. Teplá geotermálna voda čisto na záchodoch aj v sprchách. Občerstvenie na úrovni. Zo Štúrovom sa to nedá porovnať. Ale ide o to že ubytovanie na Podhájskej a ubytovne na Podhájskej nie všetky ale ľudia na Podhájskej ubytovávajú na čierno. Výletníci sa sťažujú tým čo ubytovávajú na živnosť že sa im nelubi a že chcú nižšie ceny 10 eur je im veľa. Na trávnici sa ubytováva za 5 eur na osobu čo je 4 km od Podhájskej. Dochádzať sa sem musí na aute do Podhájskej a ubytováva sa prevažne na čierno neplatia nič do štátu tam ľudia. Ale tý čo platia do štútu mesačne 200 eur tým výletníci nadávajú. 6e 10 eur je im veľa dat. Na Podhájskej sa ubytováva na čierno max 3 ľudia tu majú ubytovanie na živnosť tak by sem mali prísť kontroly od štátu a dohliadnuť na to že kto a koľko dáva a koľký ubytovávajú na čierno nemajú registračnú pokladňu a zarábajú si na ubytovaní. Tak láskavo chcem všetkým budúcich návštevníkov čo sa chcú ubytovať na Podhájskej upozorniť na toto. Ze 10 eur neni vela a keď chcete byť ubytovaný na čierno a nevadí vám vzdialenosť od kúpaliska 3km alebo 800 metrov tak nech sa páči. Láskavo by sa mali domáci uvedomiť a neokrádať takto štát.

simka111

Ma niekto nejake skusenosti s kupaliskami v Košiciach???, niektori vravia ze je tam vrla ciganov a spinava voda ini zase ze je tam dobra hygiena tak neviem,,,,,, ja stale chodim do sabinova ..tam je super

dd

ja som v podhajskej teda nebola, ale pred 6 rokmi som bola so sesterkou na tyzden v sturove a tam bolo uuuplne perfektne!keby mam moznost, hned tam idem aj na cele leto!

sisa356

ahojte,dnes sme boli v podhajskej prisli sme okolo 10 rano a hned nas prekvapili rady cakajuce na pokladnu.cakali sme tam hodinu,bolo tam nenormalne vela ludi.presne ako ste spominali bazeny studene a ten teply preplneny ludmi-hlava na hlave.Deti chceli ist na tobogan ved aj isli ale cakali tam minimalne 20 minut a to som povedala este asi aj malo.Dokonca bolo aj velmi drahe vstupne a nestalo to za nic.Mali sme to aj dost daleko a hned sme si povedali ,ze sme tam prvy aj posledny krat.ak este premyslate o dovolenke urcite si toto kupalisko nevyberajte.

Liana...323

Melinda, je to veľmi relatívne. Ja chodím len na kúpaliská, v živote som nebola pri mori, prírodným sa vyhýbam, studené kúpaliská nemusím. Skrátka len termálna voda celé desaťročia a nikdy mi nič nebolo. Žiadna infekcia, či baktérie, nič. Teda do prírodnej vody by som nešla ani za svet.

melinda k

Ja by som teda na kupalisko nesla, bojim sa ze tam nachytam choroby, v teplej vode sa bakterie strasne mnozia. A ked vidim ako sa tam maca plesniva geriatria tak mi je uplne nanic z toho. More 4EVER.

Linnda_260

My sme boli aj v Podhájskej aj v Štúrove, ale to sa nedá porovnať. Podhájska je presne taká ako opisovala Liana, čiže nebudem to opakovať. Štúrovo má presne to čo v Podhájskej chýba. Je tam asi 7 bazénov, teplota vody je v každom bazéne iná od studenej po horúcu, môžeš si vybrať ten bazén aký ti vyhovuje. Čo je dôležité, nie sú preplnené, lebo sú veľké. Hlavne lagúna s umelými vlnami je asi ako futbalové ihrisko. A je tam život. V podhájskej bolo už o osmej ticho, ani stánky otvorené, nič, v Štúrove to žije. Niekedy až moc, ale to tam jednoducho patrí. Jednoznačne Štúrovo - najlepšie kupko na SK.