ako dlho trvá kurz autoškoly?

emca

ja som si ho urobila za mesiac, ale nenaucila som sa poriadne jazdit...tak mozno je lepsie investovat do toho viac casu :) ja som ho bohuzial nemala..ten cas :)

eva.

ja sa opýtam, že ak ste si robili kurz, skúšali ste doma jazdiť ? a kde ste súšali ? u nás na okolí sa nikde nedá. Bol by veľký prúser, ak by sme s otcom napr. večer o desiatej keď je prázdno jazdili priamo na ceste? Lebo sa bojím, že skúšky nezdolám a potrebovala by som trénovať. dík.

jaaaaaaaa

V autoskole ti daju testy,kde budu priamo otazky a to sa ti uplne staci naucit tie testy.Pripadne skoc do autoskoly,kde si chces v buducnosti robit autoskolu a popros ich,ci ti nemozu pozicat na prefotenie tie testy.Tamto sa ucis zbytocne.

jajka001_

ani sa to neuc, zacni az potom....ja si nepamatam ze by som sa to niekedy ucila, testy boli take lahke, ze ked sme skusobne na hodinach robili, ja som spravila styri kym ostatni jeden...a na 100 percent. jazdy mi robili viac problem, bala som sa, stresovala. nikdy predtym som nejazdila :) z tych testov bolo mozno tazsich zo desat otazok, to nie je problem sa naucit. hoci ja som robila vodicak este pred asi osmimi rokmi.

lucia.

nikto neporadí? aby som sa to zbytočne neučila. mám 29 rokov a malého synčeka, ale od polky septembra ide do škôlky a to už čas nebudem mať.

lucia...

Ja sa o mesiac idem prihlásiť. A učím sa popredku testy z www.vodicak.sk Ale tam sú aj otázky že šírka prívesného vozíka, šírka dezénu, dĺžka ťahača, ako ďaleko a vysoko majú byť svetlomety....proste samé čísla. Učí sa vôbec podľa novej vyhlášky ešte aj toto? A kde nájdem nové testy, ktoré sú aktuálne, na akej stránke ?.... dakujem...