Kerastase versus Matrix

mariana130

ja som si prave kupila kerastase, sampon na kombinovane vlasy bain divalent, a masku age recharge - mam dlhe, farbenim vysusene vlasy, a musim povedat, ze uz po prvom umyti su vlasky krasne leskle, hebke. pripravky su bez silikonu, jemne vonaju, avsak cena je vysoka, kedze ide o vyssiu radu loreal professionnel, za tento nakup som dala 50 eciek, co je dost... pri kvalitnej kozmetike som ale oxotna zainvestovat. s matrixom nemam skusenosti, ale myslim, ze je to individualne, kaudy vlas je osobity a reaguje inak, niekomu moze vyhovovat jedno, niekomu druhe. skus si vypytat v salone vzorky - hoci je skor zriedkavostou realne sa k nim dostat :D

martina111

ahojte no na znicene vlasy urcite Kerastase ...s matrixom sa to neda porovnat ..nehovorim ze matrix neni dobry ale urcite vacsia ucinnost je z Kerastase preto je to o dost aj drahsie . a na znicene vlasy odporucam od Kerastase radu Resistance

brckaaaaaa

gebra

no to viem, ale myslela som to tak, že je veľa dobrých značiek, tak jednu naj je ´ňtažke´vybrať.b

brckaaaaaa

no maslím, že obe značky stoja za to, tak nech už zvolíš akúkoľvek, nebudeš ľutovať. I l´oréal professionnel je super.

brckaaaaaa

aj ja mám matrix, pretože kerease je jednak drahšia značka a jednak v mojom meste nie je kaderníctvo, kde by sa to dalo zohnať.

tiež ma´m zničené vlasy žehlením a ma´m akurát fialovú masku Matrix a fialový neoplachový krém. pekne sa po tom lesknú vlasy a posobia zdravo a nezničene.

neanea

obidve znacky su vysoko kvalitne a na kazdeho posobia individualne, ale ten rozdiel je skor minimalny. Ja mam skor lepsie skusenosti s Matrix.. pride mi aj o nieco lacnejsi. Mam oranzovu sadu, vyborna na znicene vlasy.. ale ja ich mam skor znicene vysusovanim a zehlenim.

Najčítanejšie články