mám problém

eo

Denne sme vystavenymi rozdnymi druhmi stresu. Jeden z dovodov prikladaju aj pomocou mobilného telefónu, PDA ,telavizorov ,pocitacov a pod . Elektromagnetické žiarenie (EMR) vypúštané z týchto zariadení bolo spojene s rôznymi problémami, vyvolaných stresom-a chorôb, a ktore by mohli velmi dobre byt ohrozene, váše zdravie a pohoda. Ako vodca v oblasti bioenergia, BIOPRO zaviedla BIOPRO Cell Chip. Najvyspelejšie technológie dvojakého opatrenia navrhnuté tak, aby výrazne riešil túto najnovšiu zdroje stresu v našom každodennom živote.
BIOPRO Cell Chip v sebe spája výhody dvoch mocných, inovatívne a vedecky podloženymi technológiami:
Proprietární, patentovaný hluku oblasti nano-technológie MRET ® (molekulárnej rezonancie Effect Technology) a proprietárnu subtílnej energetickej inovácie ERT ™ (Energy Rezonancia Technology). Jednotlivo aj spolocne, tieto rezanie-hrana technológie ponúkajú revolucný a efektívny spôsob, ako sa vysporiadat s kumulatívne stres spojený s žijúcich v dnešnom elektronickom prostredí.

renusi

nerobila by som to.v spalni by nemali byt ziadne spotrebice(televizor,pocitac,ani radiobudik nie je vhodný,ani mobil...)ze vsetko vyzaruje nieco,co rusí spanok.plati to pre dospelých,tak pre deti urcite..,.

ceky

...hoci si myslíte že pritom spíte, vždy bude váš mozog viac v pozore. Bude pracovať a vy a ani vaše telo si pri svetle, zvukoch, alebo dokonca elektromagnetických vlnách nikdy neoddýchne tak, akoby malo. Pre deti je to dôležitý fakt. Väčšinu času prespia a má to svoje dôvody. Potrebujú spánok na zdravý vývin. Tým že ho rušíte nedochádza k prirodzenému vývoju. Stojí to za to?
Hudba možno má pozitývne účinky ale v spánku by som ju nepúšťal. Je to ale iba môj osobný názor.

narkozka

urcite by som nenechavala telku stale zapnutu...neviem ci to skodi ale zda sa mi ze ano no neviem na co. no zdrave to nie je urcite!