Gelove nechty

Príspevok v téme: Gelove nechty
mari25225

ahojte chcem vas popytat o radu. chcem zacat robit s gelovymi nechtami ale neviem odkial si mam objednat sadu na aukro.sk som nasla sady aj po 50€ a to aj s UV lampou a okolo toho plno veci zda sa mi to moc lacne tak neviem ci to bude kvalitne naopak na stranke nechtovyshop.sk je to ovela drahsie,UV lampa stoji okolo 60€a tie gely a pilniky a veci okolo toho su drahe ale mozno aj kvalitn tak mi poradte odkial ste si vy objednavali sady a co ste potrebovali na zaciatok ked ste zacali robit s gelovymi nechtami dakujem :-)

vejka_22

ahojte, chcela by som sa spýtať. začala som robiť gélové nechty, ale zatial nemam kurz. Tak ma zaujima ci mozem robit takto gelove nechty nejakym znamim a kamaratkam za symbolicku cenu len tak doma, alebo sa moze niekto stazovat a prip. ma zazalovat, ked nemam zivnost a ani ziaden kurz? Dakujem za odpoved

PerlaP

Pozerala som ten nikashop, majú tam fakt veľký výber, až sa v tom človek stráca. Sád tam majú síce vyše 40 druhov ale neviem či by som si nejakú vybrala. Buď sú strašne drahé, kde je zbytočne kopec vecí, a v tých lacnejších je toho za tú cenu zase málo. A vôbec sa mi nezdá že by tam mali také super ceny. Ja som som dlho hľadala dobrú sadu a nakoniec som si objednala túto www.gelovenechty.sk podľa mňa je ako stvorená pre začiatočníčku. Je v nej všetko čo treba, až 5 druhov gélu, nemusela som nič dokupovať a cena úplne super v porovnaní s inými sadami podobného zloženia. A tie gély sú veľmi dobré. Naozaj vrelo odporúčam :)

luaritna

najlepsi vyber za najlepsie ceny mas na nikashop.sk tam mas aj step by step postupy ked nieco nevies ;) a tie sady tam su dobre aj ja ju mam a som spokojna

yannqa

Ahoj... my sme si kupili so sestrou sadu z aukra za 46 eur a sme spokojne.. jasne dalo by sa kupit lacnejsie ale mas to aspon vsetko pokope a naraz vsetko co ti treba.. do gelov treba investovat..ale najlepsie je bud poskusat co ti najviac vyhovuje.. alebo si nechat poradit nejaku kvalitnu znacku.. inak by som sa do toho nebala ist este raz.. videi a navodov je na internete kopec .. a okrem toho tiez mozes ist najprv ku nejakej lepsej manikerke a popytat sa co a ako.. nic zlozite to nieje.. treba len prax :)

tinusik

tak ja si objednavam s www.naildesign.pl maju vynikajuce ceny a super sortiment no je to v polsku a ja si to objednavam cez salon.potom dobry shop je nikashop.sk tam tiez ponuka dobry sortiment. na zaciatok ti treba urcite lampu tam sa musis rozhodnut kolko ziarovkovu chces, potom stetec na gel, samotny gel, pilnik a rozhodnut sa ci to budes robit na tipy alebo na formy.a bezacetonovy odlakovat.no ak ches mat strednu trideu kvality tak investicia je zhruba 150-200€ podla toho co si vyberies.ak budes potrebovat este nejaku pomoc mozes sa pytat.

tinusik

ja som sa naucila robit sama gelove nechty taraz som zacala robit aj akrilove.no ak si uplny zaciatocnik tak by som odporucala kurz popripade dohodnut sa s manikerkou a za poplatok ta to nauci.no vies sadu za 50€ to nie je dobra investicia.ja som si sama vyskladala co mi bolo na zaciatok treba. hlavne nekupuj prilis lacne gely lebo tie ti nebudu dobre drzat a budu sa ti nechty lamat a praskat.do gelu traba trosku investovat.

mimi2316

CHCELA BY SOM SA OPYTAT SOM Z OKRESU PRIEVIDZA A CHCELA BY SOM SI SPRAVIT KURZ NA AKRYLOVE NEHTY.NEVIETE KDE SA ROBI A KOLKO STOJI?

profinails

Ahojte kočky, dovolujem si vás osloviť a ponúknuť profesionálne
produkty na nechtovú modeláciu v systéme UV GEL a AKRYL za velmi dobré
ceny, Kurzy a školenia Nail ART, AKRYL SYSTEM a GEL SYSTEM. Viac info na www.silcare.sk alebo silcare@silcare.sk
Využite možnosti zliav a vzoriek na vyžiadanie.

mari25225

ale vela diavcat si zacalo najprv robit gelovenechty sama a potom mali kurz a chcem sa opitat aky je rozdiel medzi jednofazovim systemom, dvojfazovym systemom alebo trojfazovym systemom?ktory je najlepsi?

ellie

mari ak chces zacat robit gelove nechty tak by si mala mat najprv spraveny kurz, lebo by to nemuselo dobre dopadnut( ak ho este nemas samozrejme ).. a neviem odkial si, ale ak z bratislavy a okolia, tak v petrzalke je jeden akoby sklad, ked maju vsetky pomocky za velmi dobru cenu a su ozaj kvalitne.. :)