z gelovych podprseniek chudnu prsia

Príspevok v téme: z gelovych podprseniek chudnu prsia
angy

baby z gel. podprseniek chudnu prsia.tí čo chcu schudnuť z problemovych partii sa obaluju do nepriedušnej folie,alobalu aby im to pomohlo schudnuť,a je overene že to pomaha.tak isto je to s gelovymi,silikonovymi vypchavkami,su nepriedušne,prsia sa pod nimi potia a chudnu.o to viac prsia,ze su zložene s tuku.na stehnach su predsa i svaly.použivajte vzdušne vypchavky!!!!!!!!nedajte sa oklamať reklamnym a pre niekoho ziskovym trikom.

holahop

ja beriem hak treti rok.
asi to ozaj bude v tom,ze som , v tomto pripade-nastastie, ina.
ja sa geloviek teda nevzdam!:)

petra56786

holahop, kazda sme ina, možno ze mas tej vody v prsiach minimum, takze tebe "nechudnu" ... ale niektore baby ktore beru stale Hak su radi ked im narastu, a nechcu ho prestat brat aby sa im take udrazli, tak tym to moze skutocne zmensovat...
ale to su len moje dohady:)

holahop

ako je potom mozne, ze mne sa take nieco nestalo?! a ako som pisala, gelovky nosim cely zivot a prisa mam stale rovnake, krasne dvojky. zaujimave ,no.

mnamka257

to vaazne???!!este dobre ze si to sem napisala-vazne nepotrebujem mat este mensie prsia-ale pretie ktore ich chcu mat mensie je to vyhoda-aspon nemusia ist na operaciu-nieco na zvacsenie neexistuje podobne??.))

petra56786

no tak ak nie niaka zakomplexovaná, že si myslí že keby ju ľudia videli bez vypchávok vysmejú ju, tak prečo nie :D samozrejme iba ak má tých géloviek viac, keby mala len jednu asi by ju nepoužívala na aerobik, lebo sú dosť drahé :D ale to sú len teórie :D

ANDRE 11

som tu späť na chvili,ja už pracujem.vysvetlim len:gel sam o sebe nie je zly,len ten gel je obaleny s pv umelina podebne obaly na zošity,nepriepustne čiže gel nevytečie z tadial,nevzdušne,atd.zošite tzv.zvaranim.tento umely mat. ma naozaj podobne vlestnosti ako folie,igelit.tak určite je lepši použivať vypchavky latkove su prirozene a vzdušne.ja neviem kočky proč se trapite,ja mam priatelku,ta ma maličke prsa ale mne sa pacia najviac na svete.tiež použ.vypchvky ale latkove,ale aj tak nevim na co.ale popravde umele vypchavky by som jej nepovolil.tak sa majte a rozhodujte.

jona

caute.ja som za pomoci folie,co sa do nej balia potraviny schudla lahšie z problem partii stehna a tak.proste som si to zabalila a bežala som s tym skoro každy den 30 minut.a fakt to s tym islo lahšie a hlavne tie miesta co som chcela.aj moje kamošky to tak robia.A gelove vypchavky menim za povodne,ved je to v podstate jedno.tie prirodne su aj zdravsie.Inak som sa nad tym nikdy nezamyslela až teraz. no všetko ma plusy i minusy.tak je to i z HAK.