bulharsko

vera 999

dakujem vam za odpovede.ja som predbezne vybrala slnecne pobrežie.chcem s aist pozriet aj do nesebaru je to blizko a ten istanbul ma velmi laka.viem ze su tam vylety na jeden den alebo na dva a je to cesta cez noc.ale ta kultura ma zaujima a rada by som to videla.
a zase ma laka bulharsko so svojimi cenami/neviem ci su skutocne take nizke/a more so svojimi znamymi vlnami.este zvažujem destinaciu do konca tyzdn as arozhodnem hadam :-)

zubiec666

Ja som bol uz 6-krat v Bulharsku.Mam to uz z mapovane.Odporucam ti Kitten,Pomorie,Nessebar,ale len do noveho Nessebasu.Z Bulharska do Istanbulu sa ti neoplati.Je to dost drahe a stratis 3-dni.Dost dlho sa tam cestuje a potrebujes pas.Radsej chod na piknik na lodi,alebo nieco podobne,co je na jeden den.Zalezi aj,ci si na pamiatky,alebo na moderny vecerny zivot.Prajem peknu slnecnu dovolenku.

hurricane

ja som bola minulý rok v Primorsku a bolo fantasticky!
Trochu mi vadili preplnené pláže, proste hlava na hlave, ale ja som aj tak stále trčala v mori. Pár dní boli riasy, ale potom sa to ukľudnilo, voda bola teplučká a čistá. Je tam veľmi lacno, strava je fantastická, nevedela som sa dojesť morských plodov a kozieho syra. Ovocie - hrozno také sladučké som v živote nejedla! Večer to žilo, chodili sme sa prejsť do centra, sadnúť si do barov, proste super.
Čo sa týka dopravy, odporúčam buď vlastnú (my sme išli cez Srbsko), alebo leteckú. Cestovať autobusom je vraj hrozné, trvá to aj vyše tridsať hodín.