Mohlo by byt znova vsetko po starom?

Príspevok v téme: Mohlo by byt znova vsetko po starom?
Karin38

S Annou sme boli 8 rokov velmi dobre kamaratky:vzdy a vsade sme chodili spolu, vela sme sa blaznili, z jedineho pohladu sme vedeli, ktora na co mysli. nevydrzali sme bez seby viac nez par dni, ale naposledy, ked sme sa pohadali, ona sa zacala kamaratit s inou babou-s tou, ktoru doteraz nemala rada. so mnou sa uz ani nechcela udobrit a ja som bola prilis pysna na to, aby som za nou isla ako prva. o 2 mesiace neskor sme sa udobrili a stali sa z nas a tej druhej baby kamaratky, ale coskoro som prisla na to? ze 3, to je uz prilis vela a znovu sme sa pohadali. ona sa chodi zabavat na zurky so svojou novou kamaratkou, pritom predtym jej zurky prekazali. teraz sa uz rozpravame, chatujeme.rada by som sa s nou udobrila a chcela by som, aby bolo vsetko znova po starom. co mam robit?mam sa s nou porozpravat? co jej mam povedat?

jajka001_

kamoška, alebo skor frajerka? ked pises ze si prisla na to , ze tri, je uz privela a pohadali ste sa. snad ju nechces obmedzovat v tom, s kym sa moze bavit

loujou

karinka, a kolko mas rokov ak smiem vediet? tiez mi pride trosku divne ze si tak velmi naviazana na tuto osobu...ja mam kamaratku, z ktorou sa poznam od mojich 3 rokov, boli casy ked sme boli najlepsie kamaratky, ale potom sla kazda z nas studovat na inu skolu, tak sa to zmenilo, samozrejme ostali sme velmi dobre kamaratky, no napriek tomu sa vidime maximalne raz za mesiac, lebo kazda ma svoj zivot. ja mam velmi vela kamaratiek, a aj ked k tejto mam najblizsie, niesom na nej "zavysla". musis si zvyknut, ze v zivote sa ludia menia, a je treba aby clovek mal velmi vela priatelov, pretoze ked mas vela priatelov, mas istotu, ze aj ked sa ti raz ta tvoja najlepsia otoci chrbtom ( podla toho co pises sa tak stalo) tak tu mas stale aj ine. vykasli sa na nu, a ona casom pochopi, o co prisla. len sa jej nechod prosit, ona si musi vinu uvedomit.

smejko0055

Mať tvoje problémy. Súhlasím s predch. príspevkom, že koľko máte rokov. Vykašli sa na ňu. Nájdi si novú kamošku, ktorá bude stáť za to a ktorá ťa nikdy nezradí. Ja mám veľa kamošiek, ale jednu naj, s ktorou sa porozprávam o všetkom a ktorá mi poradí, keď mám nejaký problém. Skús si nájsť nejakú inú a nebuď naviazaná na tejto. Ona za to nestojí.

odpovedam

nepozna, teba ani tvoj vztah k popisovanym osobam. Avsak z toho co pises, mi pride vase spravanie trochu infantilne. Neviem, ci je to kamaratka, ktora sa na mna vybodne, ktora trucuje a s ktorou sa neviete narovinu pozhovarat. Kolko mate rokov? Tym som vsak nechcela urazit, nechap nic z toho v zlom :-)