Pálivá bolesť pri sexe.

bejbe22

ja som sa liecila na zápal mechúra brala som dva týzdne antibiotiká bolo to asi pred mesiacom ale som ich prerusila na jeden den.

bejbe22

ja som sa liecila na zápal mechúra brala som dva týzdne antibiotiká bolo to asi pred mesiacom ale som ich prerusila na jeden den.

madana

Pravdepodobne mate oslabene mocoveh cesty i mechur, priznakom je caste cikanie. Najskor to poukazuje na zle vylieceny zapal.A Ak Vas bolelo pri sexe, mate to uz aj v rodidlach. Neliecene zapaly mozu viest k neplodnosti.
Vyskusanym prirodnym prostriedkom su bulharske RASTLINNE probiotika, viac info ziskate na daflorn@azet.sk. Nedaju sa svojim ucinkom s nicim porovnat. Preliecit by sa mal samozrejme aj partner!

bodocka

no tak ja neviem ci to moze byt ta kvasinkova infekcia, taky problem som nemala, len musis vydrzat pit ten caj, rob si aj ten kupel, treba na to cas kym sa to vylieci..pockaj nejaky cas a ak by ti to nepreslo chod k doktorovi...inak ja ked som mala prechladnuty mechur presne som mala tiez 37. 1, kus mi zle bolo, zima a mala som zapal, dali mi nejake silne lieky ale bolesti som nemala ziadne na moje prekvapenie...

bejbe22

moze to byt kvasinková infekcia pokial som mala zvišenu teplotu 37.1. vcera som si spravila horúci kúpel tak ma trosku prestalo palit ale stále casto chodím na malú potrebu. uz pijem urologický caj kupila som si aj mast canesten a aj urinal. moze to byt tá kvasinková infekcia alebo som len prechladla?

bodocka

no tak mozno to bude tym, ze si nedoliecena a tym padom by si mala este pockat so sexom... jasne ze to potom stipe. ja to poznam, je to zly pocit... a skusila si nejaky sedavy kupel s bylinkami? mozno by ti to pomohlo, a potom by ta to ani nepalilo:)

fidorka003

čaw,,,zjavne sa jedná o nejaký zápal.alebo kvasinkovú infekciu,,,doporučujem...aby si si kúpila masť CANESTEN alebo Candibene..-slúžia na infekcie,,popritom pij urologický čaj,,masť nech používa aj priateľ..pokiaľ ti to pálenie do 3 dní neprejde vyhľadaj gynekologs....bude treba nasadiť ATB