dobry epilator

jajkafr

môj stál 1000 sk minulý rok a mala som k nemu aj darček dámsky holiaci strojček a holiacu penu :). Má tuším 21 pinziet, žiadne masážne guličky ani násadku na intímne partie. Mne to stačí. Časom som sa odhodlala a teraz si už epilujem aj podpazušie. Prvýkrát to riadne bolelo, ale teraz to už ani necítim :)

odpovedam

tiez mam Braun, 2-rychlostny, s holiacou hlavou a masaznym nadstavcom. Stal ma cca 1500 pred 2 rokmi. Prva epilacia je dost sok, no pri pravidelnom vytrhavani to uz neskor takmer nebudes citit :-). Je to dobra vecicka, hoci rozmyslam, ci vobec ma zmysel investovat do draheho epilatora, kedze vacsina z nich ma rovnake rozmiestnenie pinziet.

jajkafr

ahoj ja mám Braun s dvoma rýchlosťami. Som spokojná. Myslím si, že zo začiatku to bolí s každým epilátorom. Časom sú chlpky jemnejšie a korienky oslabené. Používam epilátor už vyše roka a teraz to už nebolí :) Raz som čítala, že žena má nižší prah bolesti v prvej polovici menštruačného cyklu skús prvýkrát epilátor práve v tom období. Na internete nájdeš veľa značiek a druhov. Väčšinou platíš za značku. Vybrať si však musíš sama.