Stále nepobozkaná

Príspevok v téme: Stále nepobozkaná
tash

Mám už 19 rokov a ešte nikdy som nebola zamilovaná, nemala som vzťah, ani prvý bozk... Neviem či je to v mojom veku normálne, ale asi som ešte nestretla toho pravého, keďže som už mala možnosť mať pár vzťahov, ale jednoducho nie som ten typ, že by som musela s niekym len tak chodiť, bez nejakého citu, ja by som chcela prežívať lásku a neviem kde ju násť :(

Milanko14

To sa mi ani veriť nechce, mám pocit, že chceš sa iba zviditeľniť na internete. Veď snáď nie si Xantipa, alebo Lochneská príšera.
Ak sa mýlim, chodievaj do spoločnosti, nie k spodine a možno budeš veľmi rýchlo príjemne prekvapená. Prajem Ti aby Ti to vydržalo a nebola aj rýchlo sklamaná.

ZuZulla

kokos tak to si nevem predstavit.. nechcem tym povedat ze si neni normalna je to okej pokialti to nevadi a je to tvoja vec ale poviem ti ze nejaky bozk ti neubliži.. razto vyskusas a uz sa toho nezbavis uvidis akosa ti to zapaci:))

mimka441

ja si tiez myslim ze bozk nezmamena az tak vela ako napriklad sex. ja som tiez svoj prvy bozk mala s kamaratom. booze ved bozk je normalna vec zivota tak tu nerobte z toho tragediu!!!!!! vsak aj deti v skolke sa bozkavaju:D

heaven

Moj prvy bozk, ja rozbity ako hadra na diske, ani neviem kolko mi bolo, asi 15-16. Fakt zla skusenost, uplne o nicom. Nemusis s niekym chodit bez citu, staci ak s niekym pojdes von len tak, aj viackrat a mozno sa zamilujes...

Jessy

Ahoj, ja som mala v podstate podobný problém. Môj prvý bozk bol ,,až" v devätnástke, ale nie z lásky, len túžby už to absolvovať. Ani mi to nebolo veľmi príjemné. Chýbala iskra, túžba a to krásne čaro, keď ťa niekto skutočne priťahuje...Najúžasnejší bozk som zažila dva roky na to s mojím súčasným životným partnerom...našla som ho, a nebol ani ďaleko. Stačilo zopár signálov a zistili sme, že sme si súdení. Je zbytočné sa trápiť pre niečo ako prvý bozk, aj keď úplne chápem ako sa cítiš...Nesmieš sa pre to trápiť. Máš tooľko času a možno zažiješ krásnu lásku na celý život a bude prvá aj posledná. To nikdy nevieme, ako sa to zomelie. Držím ti palce, užívaj si slobodné chvíle a určite sa čoskoro zaľúbiš. Držím palce!

ramirka

najdes neboj nic ale nesmies sa na to upinat a hladat cielene a vsadea v kazdom vidiet potencionalneho alebo v tom zmysle rozmyslat ze tohto by som nechcela tohto aj hej....snaz sa to vypustit z hlavy a pride to samo uvidis:))