Problemy s toaletou

Príspevok v téme: Problemy s toaletou
STRW

Ahojte,

rada by som poprosila o radu.

V poslednom case sa mi stava, ze v noci, vo chvili, ked sa mi chce mocit, zacne sa mi snivat, ze som na toalete a vlastne neviem rozoznat ci sa mi to sniva alebo nie. Je to pre mna dost velky problem, lebo tak- tak sa stiham prebrat a na toaletu ist alebo mi moc i unikne, na co sa nasledne zobudim.

Prosim poradte, ma tu niekto taky problem? Da sa nejako odstranit, prip. preco sa take nieco deje? Moze to byt psychyckeho povodu alebo je to zdravotny problem?

dakujem !

A.C.M.E

:D:D:D To jsem rad, ze nejsem sam ... tiez sa mi snivalo ze som na wecku, no pak som zistil ze nie som :D :D :D
Nepi pred spanim, a hlavne chod na wecko pred spanim aj ked sa Ti nechce... proste vyzmychat zo seba vse a pak zalahnut ...

ShaulaThalit

Mne sa asi tak cca 4krat za zivot stalo presne toto co vravis... V noci som sa zobudila na to, ze sa mi chce cikat, ale bola som este v polospanku, uvedomila som si to, ale zasa som zaspala a snivalo sa mi, ze som bola na wc, bud v skole alebo doma... ale potom som sa zobudila a uz som letela na wc-ko...

ivana4837

Ahoj,

skús to prebrať aj s urológom nič tým nepokazíš...,problém môže byť aj kombináciou psychic.a urolog.charakteru...,urológ povie ako postupovať ďalej,aj ja mám urol.problémy a stávalo sa mi to pri zápaloch močov.mechúra.