Mama v prechode

Príspevok v téme: Mama v prechode
barboraaaaaa

ahojte. ja uz neviem, co mam robit, nemam sa ani komu vyrozpravat, lebo nadavat na vlastnu mamu nechcem. No je vazne sialena. Najprv som myslela, ze je to len chvilkova zalezitost a ze ma stres ked to trvalo tyzden no teraz je to uz pol roka a jej spravanie sa neda niekedy vydrzat. Chyta hystericke zachvaty kazdy den, za blbosti niekedy aj z nicoho nic, ked sa jej nieco nepodari. Ked jej pekne poviem, ze nech sa ukludni alebo ked som ticho tak je to este horsie. Chodime s bratom okolo nej po spickach... Niekedy je super ale ked sa nahneva. Tak sa chova neprimerane. Aj som sa chcela s nou porozpravat, ale vsetko berie ako utok na jej osobu, a som necitliva bezcharakterna a neviem co vsetko. A slovo prechod sa jej bojim aj povedat... Chcela som aj otcovi povedat, no ten jej hned vsetko vykvaka ked mu nieco poviem, a este aj vlastnu verziu, takze tade cesta nevedie... tak neviem co uz mam robit

Ak aj vasa mama je v prechode ale bola, a viete mi poradit, alebo prispiet vlastnou skusenostou budem rada... Barbora22

maik

Ahoj Barbora, moja polovička tým úspešne prechádza berie prir.produkt, napíš mi: marek.1@centrum.sk, pošlem Ti o tom viacej.

sarka2

prechod je pliaga,ja mávam návaly az 15-20 za den,už ani neviem ako je to prespať celú noc.A je to ozaj záťaž na nervy,velmi sa musím ovládať aby som nevybuchla a ešte aj ten pocit úzkosti,no des.často krát musím odísť bud z obchodu alebo z návštev lebo mám nepríjemný pocit.A sám pánbožko vie ako dlho to takto bude,nesiem užívať stereoidy,čiže injekcie čo pmáhajú aby žena nemala tie návaly,mala som akútný infarkt myokardu.Takže som nahratá,a tabletkové bylinky sú nanič,neučinkuje to tak ako to píšu,je to somarina,len to ťahá peniaze z penažeky.Je to ťažké obdobie,verte mi.

kuga

(darana) nie ale je to prijemny pociit ze som mohol pomoct,bola to pekna a prijemma...mas aj ty niejaky problem podobny?

kuga

tvoja mamina potrebuje pravidelny a kvalitny sex a co najviac aspon 5 krat do tyzdna tento problem mala moja susedka,manzel chodil po tyzdnovkach tak som ho zaskakoval 4-5 krat do tyzdna a ver tomu ze jej to pomohlo

RNG

Prechod moze nastat uz od 35 rokov pri roznych zdravotnych problemoch.
Ale vzdy je to problem okolo hormonalnych kolisaniach(prudkych) , pri ktorych pomaha brat rozne hormonalne polotovary. Jeden z najucinnejsich je Yam a senovka grecka.
S yamom(dioscorea vilosa) mam plno skusenosti aj osobne od manzelky az po mnozstvo ludi v rodine a priateloch.
Davka je 2x1 gram , pripadne aj viac, podla potreby.
Yam je pakoren, bezna priloha k jedlu Mexickych indianov, takze je velmi bezpecny proti predavkovaniu.
Telo si z neho vytvara zakladny hormon DHEA a pripadne aj ine
Aj ine su pomocne, ako pupalkovy olej, damiana, black cohosh, Dong Quai(angelika cinska), ale nie natolko.

neva

Myslím si, že by si sa mala porozprávať najskôr s ocinom, ked to nejde rovno s ňou. Možno on skôr nájde príležitosť sa s ňou v klude porozprávať a povedať jej že tým jej správaním veľmi trpíš. Určite to nie je normálne a nedá sa to len tak ospravedlniť, že je v prechode.

izableka

aj moja mamca mala skory prechod, par rokov ako som sa narodila, takze si to moc nepamatam ale ze vraj bola crazy a to riadne muhaha
ale ze vraj to bolo zo stresu

mala vtedy 30