Zalubena do kamaratky

Príspevok v téme: Zalubena do kamaratky
dalajlama

ahoj!mam taky problem asi som sa zalubila ale ne do xalana ale do baby..xodi so mnou do skoly..ja nwm ci a ako jej to mam naznacit..ale je to hrozne ked som s nou 24hodin denne pat dni v tyzdni.citim sa tak blbo ete sa mi to nestalo..strasne ma pritahuje..nwm co mam robit..a nwm ci sa jej pacia aj holky lebo minule poznamenala neco ze ja nesom lezba...jaj ja nwm poradte

motylik349

Zamilovala som sa do najlepšej kamarátky ale ona ma berie stále len ako kamarátku aj keď jej to celkom dávam najavo, máme 15 a viem že nič viac nebude preto niake rady ako sa "odmilovať" prosím ?

sasenkaja

Som do mojej spolužiačky velmi zamilovaná a vie o tom ale nechce so mnou chdiť mam samovražednè myšlinky tak poradte ??!

c0pYrka

dalajlama... :) presne tak som to mala aj ja a dopadlo to tak ako to dopadlo.. a ver mi ze chodit s nou autobusom do skoly i zo skoly chodit s nou do triedy bez toho aby sme spolu prehodili 2 suvisle vety nie je nic prijemne.. naozaj nechcem aby si urobila taku chybu ako ja skus sa prekonat. Mysli na to ze ak si lesba tak na teba urcite niake dievca caka :)))

c0pYrka

Takze na zaciato by som chcela poznamenat ze som medzi 15 a 16 rokom kedy si myslim ze by bolo nacase rozhodnut sa o mojej orientacii a vobec orientaci Vas vsetkych... A prave to ma znepokojuje. Od tej doby co som zacala premyslat o mojej skutocne orrientaci som sa rozisla s 2 chlapcami, ktorych som mala rada, no po 2-3 tyzdnoch ma to prestalo bavit a tak som zakazdym vyhladavala nieco nove. Muzske pohlavie ma cim dalej tym viac prestava vzrusovat.Uz ma nevie dostat ani porno(medzi muzom a zenou). Proste nic. Ano samozrejme ked uvidim niakeho nadpriemerne pekneho jedinca zhodnotim, ze je pekny ale to je asi vsetko. Mozno som narocna ja naozaj neviem. V poslednej dobe som zacala premyslat nad lesbictvom a lesbickou laskou. A tato moznost sa mi naozaj pozdava... niee ovela viac ja po tom tuzim. Je tiez pravda ze som sa zalubila do kamaratky ktorej som to neskor pre moju netrpezlivost oznamila... A tym sa nase mile kamaratstvo skoncilo. Boli sme naozaj velmi dobre kamaratky, najlepsie. Dokazali sme jedna druhu rozosmiat a nehovorim o tych veceroch ktore sme spolu travili prekecavanim vankusovimi bitkami a podobnymi kravinami... :D ale neskor to pre mna uz nebolo ako pred tym. Zacala som k nej chodit uz len pre to aby som ju mohla vidiet vzdy som si nieco vymyslela len aby sme sa aspon par minut videli. Snazila som sa prekonat no nevedela som ako jej to povedat a nakonec som uz naozaj nevydrzala a vykricala som jej ako ju nesputane milujem...a ako som uz napisala nase super kamaratstvo sa tym padom skoncilo. Je nabozensky zalozena a taketo veci sa jej priam hnusia i ked mi zopar krat povedala ze niekedy musi prekonavat samu seba aby ma nepobozkala a vtedy ma dostala bolo to uzasne a mala som chut vrhnut sa na nu ale,... :( ostatne kamaratky o mojom tajomstve vedeli no boli take ochotne ze jej to nepovedali a tak to ostalo na mne a bola to mozno obrovska chyba pretoze radsej by som ju mala s tym ze ju milujem ale ona o nicom nevie akoby som ju nemala vobec...

kepke

dalajlama, podla mna nie si lesba, iba si ju mozno beries za priklad. Paci sa ti z viacerych hladisk, chcela by si byt ako ona, paci sa ti co hovori, co robi, aka je, co nosi atd... Velakrat sa to stava u mladych bab, zevraj (najma s ich ucitelkami, hehe). Podla mna si ok, ale poradila by som ti tiez, ze to nechaj tak, nestrapnuj sa zbytocne. Nenapisala si kolko mas rokov, ale podla mna si hetero, az to boli :-P. nic sa neboj a nehovor jej to, nestoji ti to za to, ak sa casom spamatas.
P.S: alebo dufaj, ze by ti to ona povedala ako prva :D (ze ta chce :D).
A ked uz si s nou tak casto, tak raz nadnes temu, ako stoji so vztahmi (ked uz na to mate vek) a spoznaj jej nazory, atd.

dalajlama

penisko..no to hej toho sa obavam pretoze teraz si fajn rozumieme..a bojim sa ze nahodou ak by sa to dozvedela a nebola by na tom ako ja by sa nas e kamaratstvo opokazilo a to radsej nebudem riskovat

penisko

no tak to neako vyriesis ale tak ber to tak ze ked ona nieje bixesualka alebo lezba tak to bude horsie ked zisti ze ty by si snou nieco chcela alebo nieco podobne lebo ja ked som zistil ze moj kamarat sktorym sa poznam od malicka ze je gay ma skoro jeb.o a je to dost neprijemny pocit

Naxlia

Podla pisma usudzujem, ze si este v puberte, teda niet divu, ze si myslis, ze si do nej zamilovana. Suvisi to s hormonmi, no ked sa obidve uprimne porozpravate, to by nebolo na skodu. Nemyslim hned ist na vec, skus oklukou, z ktorej bys a ti podarilo vycuvat, ak by si zistila, ze nie je na tom tak, ako ty.