Pivo + vlasy?

Príspevok v téme: Pivo + vlasy?
jednoockoo

ahojte, neviem ci sa uz o tom tu pisalo, ja som to nenasla, ale a pocula som o niecom takom ze pivo zlepsuje kvalitu vlasov? samozrejme nie pit, ale prelievat si s nim vlasy po umyti. mate s tym sksuenosti? :) ja si momentalne vlasy prelievam zihlavovym a kamilkovym cajom, na striedacku,ale skusila by som rada aj nieco ine :) mate s tym skusenosti? :)

Bubaa

pivo tvaruje uces vyzivuje ho obsahuje vitamin B proti padaniu vlasov su leskle silne vyzivene pivo vysmrdi do hodiny urcite je to ako lak na vlasy ak chcete mat silnejsi uces staci si jemne kvapkat pivo na ruku a vcesavat do umytych trochu vlchkých vlasov ak sa bojite ze vam stvrdnu velmi vlasy ako droty rozriedte pivo s vodou najlepsie so zihlavovvym cajom zarucujem zlepsenie kvality vlasov ..na vlasy je aj dobra maska zltok 1/2 ml.l olivového oleja med ,pivo, a ak mate lupiny aj drozdie je to super aj na tvar vlsy vycisti zbavi lupin starej pokozky vyzivy a su krasne zdrave a leskle ak sa stiepia vlasy doplnte telo o zinok a vyt B-slivky,zelenina,pivo,drozdie,vajicko najlepsie su vlocky-vlasy nepadaju mate silnejsie vlôasy,nechty,pokozkz,travenie ste krajsie a chudnete odporucam jemne vlocky samozrejme konzumovat nie na vlasy maska :)) ak mate baby otazky napiste mi poradim s hocicim ttezi@azet.sk

Peter Bauer

áno,najlepšie je tmavé pivo...vraj Krušovice,za svoje účinky vdačí obsahu sladu chmelu alkoholu.. v kmbinácii s ostatnými súčasťami,kt robia ideálne efekty/môže byť aj na blond dvlasy./tmavé pivo/Len do neho nelej borovičku.Budú smrdieť a nepustia Ťa ani do autobusualebo taxíka-
S vínom to neskúšaj.Gin neodporúčam napriek tomu,že kvalitný Gin nesmerdí.Ale vlasz budú také Zvláštne spľasnuté ... ani vodku.

zulah

nechat tak aa este ja by som sa chcela opytat ze ci tmave pivo alebo svetle? myslim, ze je to jedno :D ale predsa, ako to je ?

mam aj ja jemne vlasy a bez objemu, tak by sm to chcela skusit + posledne si preplachujem vlasy zihlavovym cajom

mimi636

Ahoj, ja som pocula, ze pivo funguje jednak ako tuzidlo a dodava vlasom objem. Tak som si pred tyzdnom skusila oplachnut vlasy pivom, pretoze moje su velmi riedke a jemne a naozaj musim povedat, ze efekt bol dokonaly ! Moje vlasy konecne mali ako-taky objem, nadherne sa leskli a boli pevnejsie.. a este musim dodat, ze moje vlasy sa velmi ale naozaj velmi tazko rozcesavaju, niekedy ich rozcesavam aj 60min, no teraz isli rozcesat velmi lahko.. :) u mna len same pozitivne vysledky, co sa tyka oplachovania vlasov pivom, odporucam velmi. :)

cervello

Ahoj já mám tiež skúsenosť, no takú istú - pivo sa správa ako tužidlo. No , že vraj naše babička ho používala na to ,aby mala lesklé vlasy. V každom prípade pivo obsahuje veľa užitočných zložiek ako je vitamín B a regeneračné látky. Určite vyskúšaj pivové šampóny aj keď musím povedať, že príroda je príroda.....

pajtaska

podla man to nemá žiadny účinok na vlasy len je to ako tužidlo neverim že to vyživuje vlasy, ale ak by sisi dala každý den jeden pohárik tak si dodáš B vitamin a to prospieva vlasom a pleti vyživa zvnutra.Skus kvyty nepoliat len natierat vodou ako ti zvednu.