Ortoped Piestany

1Jožo

Preboha Vetrik? Len to nie. Ved ten sa už ani zo stolicky nepostavi. Všetkých lieči ako cez kopirák. Známy čo som sa s nimi bavil mali takú istú liečbu ako ja ale iné problémy. Bez penazi tam ani nechod!
V Piešťanoch je problém s dobrým doktorom. Akús Nosála alebo Pravdu.

Abbey

Viete mi pls povedat presnu adresu na ambulanciu dr. Haringa v piestanoch ??? O tyzden mam k nemu ist a njesom z pn... P. S. Dufam ze po 5 tyzdnoch bolesti mi pomoze aspon on ked uz ortoped moj nevje co robit ... Urcite sa podelim o skusenosti ;) vopred dakujem

janulkaaa

KUKU7890
ak máš problémy s klbami tak by som radila 2 x do dna užívať kapsule rybí olej a postihnuté miesta natierať kapsaicinovým gélom aj 3 x do dna, je to lacné a veľmi účinné do týždna bolesti prejdu ale je potrebné aspon mesiac natierať, a páli to najviac na tých miestach na ktorých je najsilnejší zápal ale tým lieči zápal a je čisto na prírodnej baze z pálivej papriky ktorá ma aj protirakovinové učinky a viac mi zabrala ako lieky,-)

kuku7890

no..urban ma hrozny system. predbehli ma 4 babky a vraj neobjednava. no nech ide do prdele. ma tam napisane ze objednavky beru a ze je tam do 1. sedela som tam od pol 9 a o 12 som este stale nebola na rade. mame povedala do telefonu sestricka ze to tam ide rychlo. no sorry ale ak ma kazdeho v ordinacii min. 30 min tak to za moc rychle naozaj nepovazujem. tesne pred 12 sa vyparil z ordinacie, nepovedal ani mu ani bu, len okolo nas presiel a zachvilu vysla sestricka ze sak na co cakate?(bolo tam okrem mna asi 5 ludi) ze ved pan doktor isiel do kupelov on ma procedury. tak preco si to ten 80 rocny SENILNY DEKO NENAPISE?? aspon keby sa nam ospravedlnil ze nas nemoze zobrat. povazujem to za maximalne neslusne voci pacientom.

kvoli tomu som nestihla v skole ani jednu hodinu a o ospravedlnenku som musela doslova zobrat, nakoniec mi ju sestricka uplne posrana (neviem z coho) napisala. isla som teda napokon vetrikovi ktory mi nejak asi ani nechcel verit ze mi daco je zato ze mi klby pracovali spravte ked mi rozne vytacal nohy a nemala som na dotyk ziadne bolesti.

po rengene mi povedal ze na kosti nic neni, ze nech si kupim prirodny vyz. doplnok COLAFIT a od bolesti po zatazi mi dal flector. a vraj na pukanie si mam zvyknut. toto vobec nepovazujem za vysetrenie. puka mi v tych klboch tak ze obcas az musim krivat ake mi to je neprijemne. ale podla neho je to normalne.

poobede som bola u liecitela na masazi a on mi vsetko vysvetlil a uz budem s takymito problemami chodit iba k nemu. ziadne prasky a doktori...AMEN

kuku7890

ok dakujem moc;) no ide o to ze ti sukromni su dost drahi. takze zajdem urbanovi, uvidim co so mnou spravi. drzte palce

tereza12

je to na tebe, ale určite by som išla Mudr. Urbanovi je to už síce starší pán, ale má skúsenosti, dlhoročnú prax, je dobrý ortopéd ... a potom by som išla Mudr. Šmonrdkovi alebo Blahovi, tí majú odbor fyziatria, liečebná rehabilitácia ...