Co hovorite na kozmetiku La Roche Posay a Bioderma?

Príspevok v téme: Co hovorite na kozmetiku La Roche Posay a Bioderma?
MImiii

Je to fakt az take ucinne mne to kozna povedala,ze by som si to mohla kupit lenze ja som si uz zvykla ze nikdy nebudem mat plet bez chyby:(,lebo to uz mam s tym problemy od 10 rokov a teraz mam 17 stale mam mastnu plet:(,tak neviem ci sa to oplati kupit ked gel stoji 12€,krem tiez tak a pletovu vodu si nejdem kupovat dakujem za radu,momentalne pouzivam duac gel ale chcela by som tabletky

gabona1

Ahojte, ja som mala obidve, boli fajn a teraz testujem Nuance z lekárne a tiež výborné krémy, sú aj cenovo v pohode, som spokojné....rozhodne skúste..

celees

Ja mám rada biodermu (zelenú radu). Tiež si vačšinou objednávam z Notino, majú lepšie ceny ako v lekárni a ja toho mínam pomerne veľa :))

Forever young

Konecne som sa zbavila problematickej pleti, akoze nikdy to nebolo nic strasne, ale stale sa nieco objavovalo. No teraz pouzivam na rano effaclar cistiaci gel, effaclar duo + korekcny krem, raz za sto rokov aj la roche miceralnu vodu a vecer a myslim si, ze je to hlavne o tom, pouzivam na umytu tvar panenske oleje, konkretne kombinaciu kokosoveho a ricinoveho oleja v pomere 1:1. Najlepsie na tom je, ze ja som bola dobak, teda rada som si sprtala v tvari, co aj nadalej robim a pri pouzivani tychto olejov nevidno ziadne podrazdenie nasledujuci den. Takze konecne spokojnost. A k bioderme, mam od nich hydratacny krem, ale nevyhovuje mi, nieje dobry ani pod make up. Niekedy davno som pouzivala vichy normaderm, co mi aj dost pomohlo, ale na 100% to tiez nebolo.

giulieta

Tiež mám rada obe značky. Na notino majú aj dobré ceny, v lekárnach sú drahšie. Biodermu mám rada tú zelenú radu.

jja

Obidve spomínané kozmetiky sú úžasné. Hovorím z vlastných skúsenosti. Určite na odličovanie červená pleťová voda BIODERMA a krém na pleť( tvár ) HYDREANNE RICHE la roche posay. Sú úplne užasné!

jednoockoo

no mne vichy vobec nepomohol skor pospatil, aj ked som pocula ze ma viac ucinnych latok ako LRP, ale mne to strasne znicilo plet, aj mnohym mojim kamoskam, no ale kolko ludi tolko chuti, :)

btw ten ryor je dobry, mozem odporucit, aj ja ho pouzivam :)

anjelik9

namiesto gelu od biodermy skús od ryor aknestop penu tá tiež zmaťňuje a tá pleťová voda od biodermy neni podľa ma taká drahá ked si kúpiš tu 500 ml a kremik ja používam len na noc lebo som si kupila ešte druhý ale teraz už mi stačí aj dačo z drogérky kedže sa mi tak veľmi nemastí tvár a nevyhadzujem sa tak

sweetyi

Ked som chodila na strednu, tiez som mala problemy s pletou. Myslim si, ze la roche je dobra kozmetika a je vidiet ucinky. Na tomto istom pricipe pracuje Vichy ale v ucinnejsiej miere.
Ma nastnu plet je velmi dobry denny a nocny krem od Vichy - normaderm. A nocny este lepsi. Co sa ale tyka financnej stranky tak je to dost vysoka suma. To zalezi na tebe, comu das prednost. Ale vysledky sa urcite dostavia. A kremy vydrzia dost dlho aj pol roka. Takze si myslim, ze sa urcite oplati investovat.

Vela stastia a krasnu plet..

jednoockoo

ano presne tak, no vsade ako vsade, tie lekarnicky si vacsinou beru vzorky domov, tak sa treba spytat ze ci maju zmluvu s firmou, a ked povedia ze ano, tak sa spytat kedy im nove vzorky donesu , ak nevedia, treba si zavolat veducu, spytat sa, a povedat ze tak ty teda prides ked im ich dovezu. par krat sa mi to stalo, a potom ma tymi vzorkami zasypali. ale vazne treba pochodit po meste, lebo nie kazda lekaren ma zmluvu s tou danou firmou, ale si pozriet na nete ze ktore firmy maju zmluvy, na LRP, je larocheposay.com :)