mam ci nemam?

Príspevok v téme: mam ci nemam?
mam chudnut?

ahojte, viem ze tema tohto typu tu uz bezala vela krat ale nejak mi nefunguje vyhladavac...chcem sa vas opytat ci by ste chudli ak mate 61kg pri vyske 164cm. ak ano ako? ja som so sebou celkom spokojna, teda myslim si ze az tak nemusim chudnut ale udrzat si tuto vahu. ale okolie si mysli opak...vy by ste chudli?

mam chudnut?

dobre takze od zajtra zacinam, rano cerealie, desiata jablko, obed co bude len v mensich davkach, olovrant nie zdravsie a vecera tiez cco bude len menej...a po piatej nebudem jest a cvicit. drzte palce:)

Adulka

A ked máš len 15, nemala by si držať diéty, postava sa ti ešte môže upraviť.. Nemáš vôbec tak veľa kíl, aby si musela chudnúť,takže na okolie s vykašli.

Adulka

Ked si zo sebou spokojná, tak nechudni, akurát si udržuj postavu. Môžeš vyzerať lepšie ako baba, čo mám menej kíl, záleží od typu postavy, takže ak si spokojná, potom je to Ok.

mozno?

tak rozhodne by si ranajky vypustit nemala. skor tu veceru. ja ranajkujem kazdy den, spolu s detmi. napr. ovsene vlocky(obycajne), banan a biely jogurt. desiata-väcsinou ovocie+cerealne pecivo. obed-dusena zeleninka+ cestovina. vecera- zelenina. jasne, ze to kazdy den obmienam, vymyslam stale nieco ine. to, co som napisala, som jedla dnes.

mam chudnut?

no tak v skolsky den zjem napr. rano polovicu chleba s dzemom a caj, na desiatu jablko, obed napr. teraz v pondelok budu spagety s parkovou omackou, olovrant nic alebo cokoladova tycinka, vecera chlieb so syrom, dzemom, sunkou...a caj...nie je moc dobry jedallnicek ze? ale zacnem ze rano cerealie, na obed bez omacky a menej a vecera menej. no mam problem ze sa nedokazem vzdat sladkeho:( to naozaj nedokazem:( a co by sa stalo keby som uplne vypustila ranajky?

mozno?

ja nepoznam vasu domacu stravu, tak neviem ti v tom poradit. no mozno si ju aj viem predstavit. moja mam vyvara dost nezdravo a od malicka som bola riadny tucko. moj jedalnicek sa vobec nepodoba maminmu.
ty nemusis mamke hovorit, ze chces schudnut. ked si nalozis na tanier nejake mäsko, tak bez omacky a radsej k tomu len zeleninovy salat

mam chudnut?

no preto lebo ked jej spomeniem slovo chudnutie, uz ma odhovara ze ci chcem byt anorekticka. jednoducho si to neda vysvetlit...a keby vedela ze nejem co navarila fakt by sa nastvala...

mozno?

ale preco by ta mala mamka zabit?:)
ved nic zle robit nemusis, len sa zdravo stravovat. ja ta navadzam skor na tu lepsiu cestu, ktorou by mal ist kazdy. ci dospely alebo deti. aj moje deti sa tak stravuju ako ja, takze problem by nemal byt.
ovocie obsahuje cukor, tak preto ho jem len dopoludnia a na vecer skor zeleninu.