strašná bolesť nôh

Príspevok v téme: strašná bolesť nôh
mia999

Ahoj, mám taký problém - ukrutne ma bolia nohy, teda prsty na nohách. Viem, čo je príčinou - nosenie vysokých topánok, no bohužiaľ mám prácu, kde ich musím nosiť. A dennodenne si obúvam topánky s 8-10 cm výškou opätku, navliekam sa do úzkych kostýmov. To by ešte šlo, ale tá bolesť akú cítim každý deň sa už nedá vydržať. Do topánok som už skúsila vloťiť šeličo, prsty si oblepiť, no nič nepomáha.....Čo s tým? Skúšala som už aj nižšie, okolo 5 cm, no v tých je to také isté.

inesa

Tieto gélové vložky do topánok sa dajú kúpiť v DM drogériach.Myslím, že to určite pomáha. mám podobný problém s bolesťami nôh.

joni_

exituju aj take gelove vlozky do topanok aj take male polvlozky len pod prsty, ale neviem teraz kde som to videla ani ci to das do lodiciek, pohladaj na nete

joni_

takto si znicis nohy, kto povedal ze topanky s nizsim opatkom ako 5cm su ku kostymu nepripustne??? videla som vela takych zien a vyzerali normalne, tak neviem ci strpis radsej kritiku kolegov alebo znicene nohy, hrozi ti kvoli tomu vypoved? ak nie tak ja by som radsej dbala o nohy ako o topanky

Fallo

Mne to pride ako mat prikazane drzat ruku nad plamenom a nic s tym nerobit len drzat lebo to sef tak chce :)...........chore ....

mia999

no tie balerínky či ako sa to volá sa mi jednak nepáčia, a aj keby sa mi páčili, tak ich do práce nosiť nemôžem. Anižší opätok ako 5 cm je neprípustný, a bola by som terčom kritiky nie iba od šéfa, ale aj od kolegýň. Lebo k úzkemu krátkemu sexi kostýmu sú neprijateľné nízke opätky - bohužiaľ u nás v práci je to tak. Myslela som či neexistujú nejaké vložky do lodičiek, alebo nejaké cviky na to.

joni_

no tak skus este mensi opatok alebo bez, aj take topanky sa daju kupit celkom elegantne, prednejsie je tvoje zdravie ako zasady v praci, a inak to naozaj zamestnavatel prikazuje nosit topanky na opatku???

ahaaha

Dať preplatiť zamestnávateľovi kúpeľnú liečbu na tento problém :) Uvidíme, či neupustí od nariadenia nosiť takéto nezdravé topánky každý deň.