Make up na mastnú pleť

Príspevok v téme: Make up na mastnú pleť
alenka165

Viem, že takýchto tém je tu už viac, ale všetky sú 2-3roky staré, doba pokročila a poniektoré výrobky už ani nevyrábajú.

Mám 16, problém s akné a mastnou pleťou.Každé ráno si dám make-up a o dve hodiny sa strašne lesknem hlavne na nose, dosť ma to hnevá.

Pravidelne navštevujem dermatologa, pleť čistím 2-3krát denne.Raz gélom inokedy mydlom z lekárne alebo čistiacou vodou.Každý týždeň peeling a napraujem sa nad bylinkami.Tvár umývam v horúcej vode.

Make-up si dám na vyčistenú pleť najprv aknekolor potom tekutý makeup od Maybelinne a zapudrujem normálnym púdrom a vrstvou detského púdru hlavne na T zonu.

Prosím poradte mi nejaký makeup, prípravky,púder, ktorý vám pomohol a ste s ním spokojná.Dakujem :)

luckaaaaa

ja mam taky problem, ze ked si umyjem tvar (pouzivam kozmetiku na aknozn plet) tak ju mam suchu no cez den sa mi premasti a ked si nanasam na plet make up tak to vyzera strasne. sme cmuhy, vidno mi kazdu vrasku, zle sa to roztiera na takej suchej pleti.. no o niekolko hodin je tvar mastna a leskla. neviem aky make up si mam kupit, lebo vacsinou tie na mastnu plet su velmi pudrove a zle sa nanasaju na taku suchu tvar

HELA45463516

Ja som tiež raz stavila na BIODERMu, ale taký výsledok aký som čakala sa nedostavil....vlastne sa nedostavil žiadny

bellinka

Na aknoznu a mastiacu plet odporucam BIODERMU na mastnu plet , je to to najlepsie po strasne vela inych vyrobkoch

OLALALA

JEDNOZNAčNE NAJLEPšI PPREKRYVAJUCI MAKE-UP NA MASTNU PLET -DERMABLEND OD VICHY ....MAKE UP A PUDER V JEDNOM DOKONALE A DLHOTRVAJUCE PREKRYTIE...A HLAVNE VYSUSUJE AKNE A LIECI:-)

domsyka

z tých čo som mala je najlepší rimmel london stay matte púdrový..je úžastný. nikdy som nemala lepší make up