nevera???

Príspevok v téme: nevera???
1_111

Zaujímal by ma Váš názor. Keď milenec Vám nikdy neslúbil vernosť,či vážnejší vzťah, no je s vami 1,5roka,...povie Vám,že sa vyspal s inou,no nie je ani nebude jeho dievčaťom,len sa raz stretli a...bere sa to jak nevera? a prečo Vám to vlastne povedal,keď máte medzi sebou len milenecký vzťah?! Chcel byť len úprimný? alebo ho žerie svedomie? nevyznám sa v tom...

1_111

no..nastalo momentalne take,ze zajtra sa ideme porozpravat,bo vraj nieje co odpustat,ze mame komplikovanu situaciu,tak ju vyriesime. mam sa tychto slov obavat,alebo naopak?...

Egresko

No ja to riesim tak ze zratam vsetkych milencov kolkych mala priatelka a pokial nemame priblizne rovnake cisal tak to za podvadzanie nepovazujem. Keby ja mam napr len 3 a ona 10 tak by bolo nefer aby ona ziadala ze uz nemozem mat dalsich 7. A samozrejme naopak to palti tiez. Ptoom je vztah vyrovanny a harmonicky.

1_111

v pohode,ja to berem,nic sme si neslubili.lenze nie som z kamena,tak samozrejme,že to ranilo.teraz mi ide o to,jak sa zachovať.či niekto má s tým skúsenosti.tvariť sa že nič? byť milá,či mu vyčítať niečo?hnevať sa?neviem.nepripomínať mu to?neviem.mne sa také ešte nestalo,tak neviem,jak reagovať.aby to bolo správne.nech neurobím nejakú k......u.chápe to niekto?

egresko

No a preco by ti to nemal povedat, ak sa bavite o intimnych veciach je dobre ked ste otvoreni. Ty si tiez urcite nebola panna a mala si aj inych mladencov tak nechapem co riesis.

1_111

chcel sa stretnut,no cez tyzden mam nejake povinnosti,tak nemam cas.avsak ked sa uvidime teraz po tomto vsetkom,jak by som sa mala zachovat? mate nejake napady? nie som si ista,ci mi to bude vadit.uvidim,az ked ho uvidim.ked ja ho taak chcem:))

ahaaha

Existuje niekoľko možností:
1. nevyspal sa s nikým a chce zistiť, či váš vzťah je viac ako len milenecký aj z tvojej strany.
2. vyspal sa s inom, ale povedal ti to, aby bol úprimný a v prípade, že to urobíš aj ty s iným, aby sa tiež o tom dozvedel.
3. vyspal sa s inou a nevie zatĺkať :)
Narovinu sa ho opýtaj, že čo tým chcel získať a spýtaj sa aj či to chce ukončiť, alebo posunúť niekam inam.
Aj keď je to len milenecký vzťah, vyžadovala by som, aby nespal s inom, kvôli možným zdravotným problémom... Veď ak chce len sex, nech sa spolieha na jednorázovky a alebo nech je verný jednej milenke.

lucy2201

a rozmyšlala si už nad tym že sa s nou vobec nevyspal a chce tym vediet ako budeš reagovat?či budeš žiarlit alebo niečo take...musim offf dobru noc a zajtra možme kecnut.pa