Crevna sprcha, kto z Vas absolvoval?

Maros_ke

Na crevnej sprche som bol pred tyzdnom a chystam sa zas! Je to velka zmena vo fungovani organizmu vrelo odporucam. Je to uzasny pocit nenosit plne creva bordelu aj ked niesom obezny a stravujem sa relativne z rozumom. ODPORUCAM!

lucka963

a kde sa robi taka crevna sprcha? robia to v kazdom meste alebo ako?? ..... a zaujima ma aj ta zajecicka horka voda, kde to kupim??

bob1

Tiež som to absolvoval na začiatok 3x, vždy po týždňovej pauze, poto vždy 1x ročne. Pomohlo mi to schudnúť a zlepšiť fyz.aj psych. stav. Stoji to cca 25 až 30 €, trvá to asi hodinu. Pri procedúre je vhodná jemná masáž brucha, mala by sa robiť aj masáž chodidiel- čo sa však väčšinou nerobí. Po procedúre som si obnovil miroflóru hrubého čreva čerstvou nepasterizovanou bryndzou a žinčicou zo salaša. Doporučujem pre každého človeka po štyridsiadke, aj keď sa cíti O.K.
Viac nájdete v knihe : Tlusté střevo a zápcha, ktorá sa dá stiahnuť grátis na www.zdravínadlani.zde.cz, v .pdf formáte. Je tam aj spústa iných dobrých vecí a kníh. Odporúčam navštíviť. S pozdravom Bob.

Kariiiiin

Ja som bola minuly rok, len raz, doktorka mi povedala, ze to nemusim opakovat, lebo som mala "upratane" :) Vtedy som sa zdravo stravovala a casto som si robila ocistne dni (ovocne, zeleninove stavy...)

marovita

ja som tiez absolvovala 3kury, chystam sa zopakovat, bolo to uzasne-pre psychiku a hlavne pre telo.. ale sa mi zda, ze po takych 3mesiacoch vsetko po starom, ale zlepsil sa mi zdrav. stav. Ja som potravinova alergicka, tak ja som to mala odporucane od mojej lekarky a zabralo.. Co sa tyka intervalov - pani doktorka hovorila, ze zdravy clovek by mal takuto ocistu absolvovat raz za rok a ten, kto ma problem, vzdy, ked potrebuje. Ja som si to tak naplanovala, ze 2x do roka vzdy vybrat celu kúru-co je íst 3-5krát na čistenie.. Vela zdaru, ja urcite odporúcam viac, ako domace prehanadla, nic ma tak nevycistilo, ako ta sprcha, aj alergia sa zlepsila. Pekny dnik

purblanka

miselka 5-počúvaj moja,ja som bola iba 2X,a odporúča sa 5x,poviem ti pravdu nepocítila som zmenu,ale videla som tie nečistoty,čo su nalepéné na hrubom čreve ako sa odplavujú,bolo toho kopu-proces trvá skoro hodinu.Choď tam dievča,ja ked budem mať možnosť pojdem opäť.

miselka 5

purblanka, a pozorovala si potom u seba nejake zmeny?

gregor, a je v poriadku si to robit doma a v takychto intervaloch? neskodi to?

Gregor

Črevnú sprchu si robím aj doma a nemusím vyhľadávať žiadne strediská. Robím si ju raz za mesiac. Používam na to prírodnú liečivu vodu Zaječickú horkú, ktorá je vo veľkom množstve vynikajúce preháňadlo a 0.7 l pramenitej vody na doplnenie tekutín. Robím to tak že v sobotu keď už nemám nič na pláne, okolo 16 hod. vypijem postupne 1.liter Zaječickej horkej vody ktorú kombinujem s pramenitou vodou. Je to horké ale čo už. Samozrejme asi tak do hodiny ma poriadne preženie, potom ešte niekoľko krát, ale v noci mám pokoj. Túto domácu črevnú sprchu si robím taký rok. Od toho času na nebolí chrbtica, stratili sa mi akné, nemám stvrdnutú šiju, nepociťujem zápach keď sa spotím, nôh a stolice, a čo je najhlavnejšie „zbavil som sa nekonečnej únavy“. Keďže ide o preháňadlo a preháňadla odbúravajú magnézium s organizmu, nezabudnite doplniť si magnézium v malých dávkach. Na doplnenie magnézia môžete tak isto použiť Zaječickú horkú ale v dávkach 25ml po ráno prvej strave, a 25ml pred večer spaním. Zakúpiť sa dá v lekárni, v niektorých potravinách, h-nova, cop N.Z. Cena sa pohybuje okolo 2.30€ /70sk/. S pozdravom Gregor