Ja sa už asizbláznim...

zuzic

neboj aj prsia pridu:) a co ja viem niektorym chalanom sa pacia aj malinke prsia niekto to tu uz spominal a je to pravda. takze klud a nestresuj sa kvoli blbostiam, raz by si rada mala len tieto problemy:)

slobodna

Máš 12, prsia ti ešte narastú a možno ich budeš mať väčšie ako iné baby. Každý rastie a dospieva svojím tempom. Ja som bola ako prvá na základke vyvinutá viac než moje spolužiačky a vôbec to nebolo nič príjemné, spolužiaci sa mi posmievali, že už nosím podprsenku atď. Proste puberťáci až neskôr dokázali naplno oceniť moje prednosti :-) chcem tým len povedať, že to, čo sa ti teraz zdá ako nevýhoda a naopak ako výhoda, takým vôbec nie je. Chcete veľmi rýchlo dospieť, ale máte na to čas, užívajte si to, pretože až dospejete, budete sa chcieť vrátiť späť, do bezstarostného obdobia. Nechci rásť rýchlo, ženy, ktoré majú menzes pred 13 rokom života a aj prsia im rástli skôr majú neskôr oveľa väčšie riziko vzniku rakoviny. Mimochodom s veľkými prsiami sa strašne zle beží, nemôžeš späť na bruchu, bolí ťa chrbtica atď. Nie je to až taká strašná výhoda ako si myslíš.

dendyBA

drahá Kelly2365!
ty si už mala dávno spinkať a neriešiť tak závažné problémy, zlatko! a keď budeš veľa spinkať, tak Ti aj prsia narastú!

ach

ACH KELYY. si este decko pre boha. ja nemam 15 a PODOTYKAM ZIAADNEEE PRSIA , tak sa neboj , si len decko fakt , v dnesnych casoch to je normalne ?! ze 12 rocne maju prsia ?? fuuj ved je to hnusne ked take 12 rocne sopliky su vyspele ako 15 rocne. tak nesmut . ty budes mat krajsie ked budes starsia. a komu sa chces pacit pre boha ? myslis ze chlapci nejako ocakavaju u 12 rocnej aby mala neviem ake prsia? sa spametaj.