Ako mam pribrat do zadku a noh

Domca123

Ahojte potrebujem poradit.
Mam 17 rokov som celiatička nejaky rok uz.
Mam 175cm a 47-48kg z 53kg skudla som rapidne velmi az.
Pila som mliecka Nutridrinky pri ktorych som pribrala jak tak 4kg.
Som chuda uz sa mi to prestava aj pacit a potrebovala by som pribrat na zadku, v bokoch a stehna.
Tak za kazdu radu budem vďačna

andrea000

Prosím o vyplnenie môjho krátkeho dotazníka, kvôli školskej práci. Veľmi mi tým pomôžete ak tomu venujete chvíľku svojho času. Ďakujem. :)

www.survio.com

rigová

Ahojte chcela by som radu mam 50kg a 164 cm mam 20 rokou a chem pribrat na nohy a zadok porate .. budem vďačná

Gima

Drepy, vypady, skracovačky + protein, bližšie to vie vysvetliť trener vo fitnescentre. No ten bicykel nie je na škodu, svaly ked sa precvičujú zväčšia objem.
www.youtube.com

PánGinkoSklerosis

Ja som mal nohy 45 centi, tak som chcel pribrať do nôh a do zadku, tak som vozil svojho sto-kilového brata na bicykli, každý deň 20 km. Podarilo sa, teraz mám 1 nohu 65 centi. Kamoš sa meral posledne v páse, mal len 60 centi:-)))

Pán,,,Ing.Poltergeist,,,

Raz, malý Janko započul to, ako sa jeho rodičia vadia. Neskôr sa ich opýtal na to, že čo znamená slovo "s.ka" a "bas.ard". Vysvetlili mu, že to znamená „dáma“ a „pán“. Ďalší deň, započul ako jeho rodičia majú sex. Neskôr sa ich opýtal, že čo znamená „pe.is“ a „va.ína“. Jeho rodičia mu vysvetlili, že tie slová znamenajú „klobúky“ a „kabáty“. O týždeň neskôr prišli HOSTIA na večeru Vďakyvzdania. Malý Janko ich privítal pri dverách hovoriac:
-čaute s.ky a bas.ardi! Ponáhľajte sa s tými vašimi pe.ismi a va.ínami, večera čaká!
P.S. Pozdravujem, home is best:-)
P.S. Už treba začať nakupovať darčeky. Ja som si už ten svoj našiel, čo mi nachystala mama na Vianoce, žiaľ aj tento rok to budú ponožky:-))) Každý rok len tie ponožky:-))) Ale už som si zvykol:-)))

zuzi74

Na posilovanie zadku a noh je velmi dobry steper, ale so silnou zatazou.
Alebo postavit sa na schod na jednej nohe a dvihat sa na nej az na spicku a pomaly nohu davat dolu (pätu sa snaz dostat az pod uroven schodu), je to velmi dobry cvik na spevnenie lytka a clenku.
Na nete su rozne zatazove cvicenia, skus vygooglit.