Bolesť ruky po odbere krvi

Príspevok v téme: Bolesť ruky po odbere krvi
JuloP

V zivote mi brali krv uz neraz, cize viem akym sposobom to boli. Pred par dnami som bol na odber, ktory prebiehal v poriadku, no ked bola sestricka u konca a vytiahla ihlu, miesto vpichu a jeho okolie zacali naozaj intazivne boliet. Nerobil som si z toho tazku hlavu, prelepila mi miesto vpichu a ja som odisiel. Bolest ustupila ked mam ruku v klude, ale zakazdym ked ju natiahnem tak asi 10cm nizsie od vpichu trpim bodavou bolestou, je to pocit akokeby sa mi trhalo nieco pod kozou. Naozaj neprijemny pocit a po 4dnoch to stale nepreslo. Ruka nie je zacervenana, ani opuchnuta ani bolestiva na dotyk. Bolest sa prejavuje iba pri napnuti.

emii

viem že to nepatrí ku odberu krvi ale od včera večera ma tlačí pri srdci a ťažko sa viem nadýchnuť a cítim taký tlak na hrudnej kosti aj mi je tak nejako nevoľno už 2 dni a bojím sa že na mňa môže dojsť smrť a to nechcem. ja mám problémy s chrbticou ale príznaky vyzerajú na niečo horšie.. prosím poraďte mi. vo vpred Ďakujem.

rebeka rebi

Dobrý deň. Už pred týždňom mi brali krv a včera som si náhodou veľmi silno stlačila tú ruku kde mi brali krv, bolela ma dosť a bolo to okolo aj červené a bojím sa že môžu byť s toho následky.. Je to vážne alebo môžem byť pokojná. Ďakujem Vám vopred. Pekný zvyšok dňa.:)

ukulalula

Je to asi normálne. Ja mámvam to isté. Aj ked sa mi doma smeje mamka, lebo je zdrav. sestra, že vraj ma nemá čo bolieť, že to mam psychické. Asi na tom niečo bude, lebo sa strane odberov bojím, tak asi sa to takto potom prejaví :)
Ktovie...
Dokonca raz ma tak strašne bolela ruka, že som sa chcela vrátiť späť k doktore, lebo tá bolesť bola hrozná. Myslela som, že mi ruka odpadne...potom to postupne prešlo ;)
Netreba si z toho nič nerobiť.