Henna na vlasy. dá sa zohnať niekde inde ako na internete?

Príspevok v téme: Henna na vlasy. dá sa zohnať niekde inde ako na internete?
Baja22

Babulky, počula som tu o henne samé pozitívne veci, tak velmi rada by som ju vyskušala aj ja:) ale tu bezfarebnu! len tu masku v prášku či aké to je. Moc toho o henne neviem, ako sa používa... No a rada by som vedela či sa dá zohnať aj niekde inde ako na internete. Zahliadla som tu, že dá sa kupť v Tescu, ale včera som tam bola a nikde som ju nevidela:( A v DM-ke som tiež nič nenašla, iba nejaký šampon sa mi zdá že to bol Alverde na hnedé vlasy + obsah henny či ako to bolo.

masasko

Na tej stranke najdes aj obal aj opis vyrobku. Hned na uvodnej stranke maš ponuku PRODUKTY, klikni na to a na pravo mas regenerace, a tam je ten zábal.

masasko

Tiež tak v rožku pod farbami, mynule mali dokonca vypredaj henny, asi za 70centov alebo tak nejak.
Ked si to objednas nečakaš veľmi dlho, mne to prišlo za 2dni od objednavky.

Baja22

tak radšej by som kupila osobne, ako čakat cez internet ale ked nenájdem tak asi budem musiet:) ja som zo žiliny a čo viem, tak máme iba jednu Dm tak pojdem sa tam ešte raz pozrieť, a v Tescu kde zvyknu bývať?? včera som bola v hypermarkete a tam som nevidela no a potom máme ešte jedno Tesco ale to je take menšie tak aj tam skočím:)

masasko

V DM-kach ich isto maju, zvyknu byt uložene uplne dole pod farbami, ale nie su velmi kvalitne. A aj Tesku som videla, skus este poobzerať.