Falošne spolužiačky! Ako sa ich zbavit...

Príspevok v téme: Falošne spolužiačky! Ako sa ich zbavit...
marianna1

Ahojte. Som prvacka na strednej skole. nasla som si v triede super kamaratku s ktoru si najviac rozumiem. lenze mame v triede aj take baby ktore su do slova hnusne! namyslene,zakerne,ohovaraju kde sa len da a su falosne! myslia si ze ONI SU NIECO A MY NIC! mame tam jednu ktora je z nich najhorsia. stale za nami dolieza,vypytuje sa,a neda nam nikdy pokoj. a chce chodit po skole s nami do mesta...je mi z toho zle, a nemozem na to prestat mysliet ze zajtra,pozajtra,no proste 4roky bude s nami v triede...neviem ako sa mam k takej "ovecke" správat. aj by som jej vykricala pravdu ale zas nechcem byt s nikym pohnevana v triede. prosim poradte mi co mam robit a "zbavit sa jej"!

LMarika

Tak uz len vydrzat tie 4 roky, o tom je zivot v realite, ze clovek musi zniest pri sebe aj takych ludi, s ktorymi sa "nemusi" a to je vsade tak. V skole - na ZS, na SS, na VS, na pracovisku... V kazdom kolektive sa najde nejaky hnusny intrigan a klamar, ktory "pije krv" slusnym a normalnym ludom. Ked mam takeho okolo seba, tak sa snazim intenzivne mysliet na pomstu, ze snad sa mu raz osud zato pomsti a cuduj sa svete - ono to vzdy aj vyjde. Spominam si este na jeden pripad, ked som brigadovala ako predavacka, mala som pri sebe hlupacika, ktory si nevedel ani 3 produkty na kase zapamatat, zatial, co on obsluzil jedneho zakaznika, nakolko sa musel po kazdom prinesenom produkte pozriet na monitor kasy, tak ini ludia obsluzili aj troch ludi. Behal ako s nasolenou ritou a myslel si, ze ked sa bude rychlo pohybovat, tak ho budu ludia povazovat za rychleho, ale rozum mu zlyhaval na celej ciare a hlavne pamat, kazdu kolegynu neustale poucoval a terorizoval a pred zakaznikmi kazdej jednej nadaval, ze je zabudliva, alebo sa jej pred zakaznikmi pytal, preco je taka zabudliva, a podobne, no bol velmi namysleny, vyhlasoval o sebe pred sefmi, ze je najlepsi pracovnik, ze nikto nema taku dobru pamat ako on a ukazoval prstom na osoby s najlepsou pamatou a vyhlasoval pred sefmi, ze su zabudlive, hoci opak bol pravdou. Na kase bol stale minus a nakoniec sa zistilo, ze kradol on.

LMarika

Ja som tiez mala taku namyslenu spoluziacku, ktora mi raz polozila snehovu gulu na stolicku a myslela si, ze to nezbadam a ze si na nu sadnem, ale zbadala som, inokedy vyhlasovala po triede, ze ja som clovek z najubohejsou slovnou zasobou, hoci na zakladnej som pisala najkrajsie slohy... inokedy zase rozpravala, ze uboho vyzeram a neviem sa obliekat a vraj by som mala ist do nejakej televiznej relacie typu Zmenaren, kde by ma zmenili (milostiva dama chodila oblecena do znaciek a ja som mala chudobnych rodicov, botasky iba jedny jedine na cele 4 roky a aj to len z trznice, nebolo to o nevkuse, ale o nedostatku penazi v nasej chudobnej rodine) ja som to jej hlupe spravanie ignorovala. Ona si myslela, ze je nieco viac ako ostatni, aj ked IQ, rozumove a pamatove schopnosti mala len priemerne, ale doma sa vela, vela ucila, drela a dokazala si vydriet ciste jednotky na strednej, v jednom predmete vynikala a chodila z neho aj na olympiady, aj ho vystudovala a dnes ho uci na VS a na fb na napisane v slove Dankin po k tvrde y, pricom je to ucivo druheho rocnika zakladnej, ze v slovach ako Zuzkin, Dankin, Marikin, Lenkin, Monikin... sa pise po k vzdy makke i, co svedci o urovni jej IQ, ale ja som ju na chybu neupozornila, nech sa hanbi, ked je hlupa, zato, ako sa chovala na strednej. Presne tak, na kazdeho raz pride. Ako sa hovori, najvacsia radost je skodoradost.

baka

ahojte.pri našej bytovke je bytovka v ktorej býva dievča Sisa a druhe dievča Lola a boli sme s nimi kamošky ale Sisa nás nahovorila aby sme sa nebavili s Lolou.Sisa sa s ňou začala baviť a nepovedala nám to.Zistili sme to samé. a potom prišlo dievča Eva na prázdniny ku Sisiným susedom. Sisa sa prestala s nami baviť po mesiaci Eva odišla a Sisa začala za nami doliezať.Poradte máme jej povedať pravdu čo si o nej myslíme alebo sa pretvarovať že sa s ňou bavíme ALEBO ČO PROSÍME VÁS PORADTE NÁM.

zuzic

mno vidis petka my mame v triede 5 dievcat z toho chodia pravidelne do skoly tri a nie je si z coho vyberat:) mozno by som radsej mala cisto dievcensku triedu...

petka510

Taketo spoluziacky su vsade.. my sme skoro cisto dievenska trieda a je to dost katastrofa, asi aj preto tam nemam velmi skutocnu kamosku .. a uz sa neviem dockat ked po 4 rokoch vyoadnem odtial .. Asi je skoda sa nad tym zamyslat .. falosni ludia boli aj budu .. neries.