Psycholog v Presove?

atkaK

Dobry den prajem chcem sa opytat nevie niekto nahodou o dobrej dobrom psychoterapeutovi alebo psychologovi jednoducho ani neviem za kym mam teda ist ten an Miron ma plno nevezme ma a potrebujem surne aspon nejaku terapiu alebo neviem no.Mojim problemom su problemy nervoveho charakteru a uzkosti nestabilnosti a neppevnosti mojej osobnosti dakujem krasne za odpovede ak nejake pridu.. poprosim Vas zaslat mi kontakt na nejakeho dobreho dobru pani na pomoc :).. A v meste Presov dakujem

lyzicka

vierka, a z coho mas paniku? ja mavam tiez panicky strach... z toho, ze sa mi stane nejaka tragedia, a pritom moj zivot je uplne v poriadku, nic mi nechyba, a aj tak mavam take striedave obdobia, ze obcas mavam paniku... neviem, ci to mozem porovnavat, lebo teraz som pomerne v klude, ale presne pred rokom to bolo so mnou hrozne

vierka1

monika a robi on aj sedenie,vies co myslim,ci len predpise lieky a dovi -dopo?mozno je to blbost co sa pytam,ale nemam ziadnu skusenost s takymto lekarom a mam z toho obavy.

monica gazpio

Ak odmyslím psychologičky, tak to je jediný lekár, ktorý mi, dá sa povedať, sadol vo všetkom. Áno, schizofrénia je vážne ochorenie. Stačí, že jediný deň nevezmem liek, a už sa prejavuje.

vierka1

miron hvizdos.prave dnes po tom ako odo mna odisla zachranka.ja mam panicku poruchu a uz sa to neda vydrzat nedokazem to sama tebe pomohol schizofrenia to je uz dost ´vazne ochorenie nie?

monica gazpio

Len neviem, či tomuto slovu dostatočne porozumieš: schizofrénia. Ak sa smiem spýtať, u ktorého lekára si sa objednala ?