sex v byte? co vsetko susedia pocuju?

inkab

V mojom byte ked som lezala v posteli pri stene, hned vedla mali postel aj mladi susedia. Nikdy som ich nevidela, ale kazdu noc som sa zobudila na to, ako im vrzga postel a vzdychaju. A v noci som sa raz zobudila aj na hadku, mlada vycitala pripitemu mlademu, ze jej neodpovedal na smsku ked bol v krcme. Pocula som kazde jedno slovo.

lola03

my ked sme boli s priatelom na dovolenke, po prvom dni o nas vedel hadam cely hotel a zahlidali na nas ako na zvierata :D

mirka 23

aknitka, som sa dobre pobavila :D
V panelaku počuť všetko, v niektorom viac, v niektorom menej, ale určite počuť, ked vrzga postel, alebo baba kriči :D My mame super drevenu postel, dubovú, ktora nevrzga a ani nikdy vrzgať nebude, ale som rada, že sme sa odsťahovali, lebo susedia ,museli mať veselo, ked nas počuli. Raz sa nam stalo, že sme začali sex a ked sme skončili, tak bolo počuť že začali aj susedia :D Sme im asi narobili chute :D A teraz sme na rok v takom byte, že mame mury ako Anitka, proste mam pocit, že nie som sama doma :D aj ked sama som.

cibulka89

no ja mam stym skusenosti z kupelov ked vedla sa trtkali dvaja 60 rocni zajkovia..a ked ma sused hlavu pri stene dobre to pocut

datelinka

aknitka, ked v tom je prave problem, ze postel v obchode s nabytkom nemozes vyskusat prave pri tych "zatazkavajucich situaciach" :-)
klaudia, hlavne nekricte tak, aby susedia volali 112-ku :-)

mmmmm

Je mozne, ze pocuju vsetko, od vrzgania postele po vzdychy, hovorim z vlastnej skusenosti. Nad nami prave byva taky parik, a kedze nemaju tam ani koberec, tak si to asi viete predstavit...

aknitka

som sa od srdca zasmiala keď som si prečítala názov témy. nad nami býva necelý rok mladý pár. a môžme si s mužom viesť presnú štatistiku kedy sexujú. hrozne to počuť. ako keby boli vo vedľajšej izbe u nás v byte. už sa nám stalo že sme sa na to obaja v noci zobudili :-)). a v lete keď sme mali v noci otvorené okno a oni tiež tak "vrela" celá ulica. a hrozne im vŕzgala posteľ. ale minule sme ich stretli pred vchodom a tak sme prehodili pár slov a oni niesli strašne veľa kartónu, tak sa ich pýtame, že či sa zase sťahujú :-)) a oni že nie že si kúpili novú posteľ lebo tá stará už bola na rozpadnutie. mali sme čo robiť s mojim mužom aby sme nevybuchli od smiechu.
ale závisí to od konkrétneho paneláka lebo ja predtým keď som bývala s rodičmi tak tam nebolo počuť nič. ani z kúpeľne ani z WCka a v tomto našom byte keď sa sused kúpe tak mám pocit že je v mojej vani.