manžel

Príspevok v téme: manžel
tina01

neviem čo mám spraviť, manžel mi nadáva do špín, pritom som čisttotná, on to vie, povedal to v inej súvislosti, jeho brat ma nemá rád neviem prečo, neprišla som s ním do konfliktu,on nenávidle všetky manželove partnerky a mne to manžel vytýka, lebo som vraj taká a taká... podotýkam, že jeho brat je bohatý a manžel je závislý od neho,ale prečo používa na mňa také výrazy ?

Lea 02

pauli 73 tam bol iný dôvod rozvodu , možno je to tým, že royk na neho idú, jeho brat neviem
ako sa správa k svojej manželke,ale zahrňa ju blahobytom, má na to .

pauli 73

Lea, je viac ako pravdepodobné, že tvoj manžel sa nezmení a to správanie voči tebe má v povahe keď aj jeho brat sa podobne správa k svojej manželke. Vieš prečo sa rozvadzal prvý krát? A od začiatku je na teba taký? Ja neviem ako si naň ty naviazaná ale čim bude starši budeš to mať horšie.

Lea 02

pauli 73 môj manžel má 50 rokov, ale oni sú kompatibilná rodina, nedajú na seba dopustiť, dokonca, keď som manželovi povedala že to poviem jeho mame ako sa správa, lebo on sa snaží byť pred ňou pekný, tak mi povedal, že aj taak jemu dajú všetci za pravdu, povedala som mu nato že to nepochybne viem, ale všetci ostatní by dali mne

Lea 02

letnička má jeho brat manželku, môjmuž ju ale nemusí veľmi, je vraj márnotratná, ja ju tak nepoznám nie sme spolu často, vydatá som 8 rokov

darika

tina
Prepac,ale tvoj muz nie je schopny sa o seba postarat?To,ze su chlapy zavisli od maminiek,sa stava,ale,ze su zavisli od brata,aby sa mohli obliect,mat drahy mobil...Mne by sa taky chlap hnusil.Prepac mi,ale este si nechat nadavat...Maz neschopneho muza,ktory ukazuje svoju muznost a schopnost aspon tym,ze uraza partnerku.No,aj to je isty sposob,ako nieco niekomu ukazat.

pauli 73

Lea, no ked si napísala, že manžel je závislý na bratovi tak som si myslela, že existenčne(že ho trebárs zamestnáva alebo vás finančne dotuje) a tým pádom, že ste manželia tak aj ty. Tak som sa zmýlila. Lea, vy ste zrejme mladí manželia, však? Tvoj manžel zrejme vidí vo svojom bratovi vzor a nasáva všetky jeho názory a to bohužiaľ aj tie negatívne voči tebe. Okrem iného keby aj chcel s ním nesúhlasiť, nedovolil by si to lebo by sa bál, že by prišiel o všetky vymoženosti, ktoré mu brat poskytuje. Je frustrovaný a odnášaš si to ty. Porozprávaj sa s ním a keď nedojde k náprave, ja na tvojom mieste by som od takého chlapa čo si ma neváži a ani sama nezastane odišla.