co s manželom

Príspevok v téme: co s manželom
ari

mám problém s manželom,minulý rok bol na protialk.liečení,potom bral antabus do juna tohto roku,nato sa zoznámil so ženou,ktorá sa zaujíma o okultizmus a odrazu prestal chodit do kostola, prestal brat lieky od psychiatra aj antabus,začal užívat nelegálne predávané čínske výživové doplnky od tej ženy,a od nej má aj červené a čierne sviečky, ktoré nonstop u nás doma horia.začal ma odymovat šalviou,vraj zo mna vyhána zlých duchov a energiu.je to šialené,pripadá mi sfetovaný,ale aj akoby schizofrenia,alebo podobne.nepoznáva ma, začal ma na jej príkaz udávat na polícii za urážky a nadávky,v septembri ma udali oni spolu za maily, ktoré som im písala obom.medzitým dal na rozvod, našiel si právnika,ale rozvod zase stiahnul, lebo pochopil, že bude musiet platit výživné.no a aby toho nebolo málo, nedáva mi ani korunu na deti ani na domácnost.neviem čo s tým robit,myslím, že to patrí skor na psychiatriu ako policajtom, len neviem, ako ho tam dostat.každý mi hovorí, že ked on nebude súhlasit s liečbou,tak ho tam držat nemožu.kradne mi jedlo aj peniaze,ale stále posiela tie magické obrázky kdekomu,správa sa ako zhypnotizovaný,ovládaný niekým.bojím sa ho, mám strach o deti a policajti len kývu ramenami.
on ma udáva za hlúposti a ja pomaly v ohrození života nemám žiadne páky na jeho potrestanie...poradte mi niekto, čo mám robit...dakujem

Marylin

za vsetkym je ta zena treba sa jej zbavit ale co robi s tymi svieckami poznam to je to velmi zle a vyhod vsetky tie sviecky cim skor tym lepsie nemaj ziadne sviecky v dome malo by sa to potom ukludnit ma vela trpezlivosti zrejme sa dal na zlu adresu tvoj manzel

pauli 73

ari, vieš ty si nemáš čo vyčítať, podľa toho čo píšeš ste už manželmi dosť dlho a zrejme si mu odpustila viac ako treba. už začni myslieť hlavne na seba a vaše deti. Nesmieš zaváhať lebo to využije proti tebe. Držím ti palce a uvidíš, že bude len lepšie.

ari

no ten rozvod podávam tento týžden,hned ako sa vrátim zo zahraničia,robim dva týždne preč a dva som doma a mám na všetko málo času.už to mám ale spísané,vlastne len nadviažem na tie jeho šialenosti,čo si podával on na rozvod...nemám kam s detmi íst, je to problém, lebo on nás aj zadlžil,my sme za neho aj dlhy platili a on teraz robí mrtveho chrobáka a o nič sa nezaujíma,naviac dal v lete výpoved v práci,kde bol 33rokov a dal sa s tou ženskou na poistovanie a poskytovanie úverov, ale nejde mu to, a anis a nesnaží zarábat. dostal vysoké odstupné a odstahoval sa preč, kým ho neminul, bol preč.k jeho psychiatričke idem tento piatok tiež,tak uvidím,čo tá mi povie.

teri78

ari pocuvni pauli neobzeraj sa dozadu a zober deti a chod aj keby to malo byt na zaciatok krizove centrum.nepomoze ti ziadny lekar pokial je svojpravny si neporadis.tak chod hlavne kvoli detom.

pauli 73

Odíď aj s deťmi ak máš kam. Tu nepomôže nič. Je dospelý a svojprávny človek a ak on nechce...A ako vidíš, ide z jednej závislosti do druhej je to boj na celý život a neviem či ho chceš prežiť takto. Nakoniec môžeš aj ty doplatiť psychickým zdravím.

darika

ari
ak by si ho chcela dostat na psychiatriu proti jeho voli,musel by to dostat nariadene sudom.Skus ist za jeho lekarkou a povedz jej co sa deje.Mozno ona posunie dalej...neviem,ale nezavidim.Daj na rozvod ty.To je asi jedina moznost.Treba ti ale konat,lebo ak ho ona niecim...neviem ako to napisat,moze on ublizit aj tebe,aj tvojej rodine.Ta zenska ho ovlada.