loreal professional-vase skusenosti

gabona1

Ahoj, ja mám najlepšiu skúsenosť s výrobkami od kaderníčky a používam kozmetiku Kerastase, je to výborná vlasová kozmetika. Ja mám dosť suché vlasy a osvedčilo sa mi po umytí do nich votrieť olej a to od firmy chi - je fakt super, aj žehličku na vlasy mám z tej firmy.

bianca.pp

samozrejme, nakupujem najviac na parfums, hlavne takto kadernicke veci, niekedy aj parfemy ked dojdu :) zatial som bola vzdy s nakupom spokojna :)

simca_medova

bianca.pp- ahojky, mňa by zaujímalo že či máš nejakú overenú stránku z internetu z ktorej sa naozaj oplatí objednať kadernicek veci loreal, ďakujem:-)

bee_1

pred dvoma tyzdnami som objednavala z notino.sk tuto znacku a musim povedat ze je skvela ale chclela som viac veci a to uz by bolo drahe ale nasla som toto -odkaz odstránený-
ze sa tam daju aktivovat zlavy tak som si a mala som lacnejsie :) mohla som si kupit viac veci odporucam aj sampon aj stranku, ozaj dobre sa da nakupit

bianca.pp

Ja mam velmi dobre skusenosti, pouzivam uz roky. Je pravda ze je sice trosku drahsi, ale nakupujem cez net, alebo ked je neaka akcia a podobne. Najradsej mam na radu na suche vlasy a striedam s tou na blond.

Elena_J

Ja som od tejto znacky mala sampon Liss Ultimate, bol naozaj dobry, pekne vonal, ale robili sa mi z neho lupiny. Aj kadernicka hovorila, ze nie kazdemu tento sampon sadne, ze niekomu vobec nepeni. Ale urobil mi vzdy krasne kucery.

Ale ak ti mozem poradit, pre kucerave vlasy je specialna rada Shine Curl, tak skus tu, ja sa tiez chystam. Ale zalezi od toho, ci chces kucery nechat ci skor vyrovnat.

Nedavno som si kupila masku Absolut Repair a som spokojna, mala som velmi suche vlasy a pekne mi ich zregenerovala, lepsie ako obycajna maska z drogerie. A po umyti pouzivam Spiral Splendour, krasne vytvaruje vlasy a vonia jablckovo :-).

Je to sice drahsia kozmetika, ale podla mna sa oplati. Nechcem tu robit nejaku reklamu niecomu, co nemam odskusane, naozaj som spokojna.

Suhlasim s tym, ze ked si chces nieco kupit z tejto rady, tak urcite na nete u nejakeho sukromnika, lebo ceny v kadernictvach su ovela vyssie.

player-kazu

Ahoj, ja si prave dnes objednavam tuto masku uvidim co to spravi, mala som aj balzam na vlasy loreal absolut repair a som velmi spokojna, su drahsie ale fakt ucinne u nas v lepsich kadernictvach sa predavaju tieto vyrobky za dvoj az trojnasobnu cenu ako na nete od sukromnikov...odporucam tuto znacku.