Tehotenstvo a hnedy vytok

Príspevok v téme: Tehotenstvo a hnedy vytok
marcia

Mozte mi niekto poradit kto ma stymto skusenost,je to normalne ze zena pri prvych mesiacoch tehotenstva ma hnedy niekolko tyzdnovy vytok??bola som uz na vysetreni na sone,doktor si nie je zatial isty,pretoze som este len v 5 tyzdni,dalsi termin vraj povie viac,ale zatial nevidi problem..ale myslim si ze by to asi nemalo byt..mavala som to aj predtym pred menstruaciou vzdy,ale teraz mi to pripada velmi zvlastne a bojim sa ci to nieje samovolny potrat..ale vraj ten byva iba vtedy ked zena velmi silno krvaca..dakujem vopred za vase rady..Marcia

tita26

pozri, budem k tebe uprimna,kamoška čo mala myom, tak sa vstrebal a prestala krvacat až vo 4. mesiaci. teraz je všetko ok. ja som mala ten vytok 3 mesiace a na začiatku 4. mesiaca som nakoniec potratila. pričina sa nezistila. ale vraj pričinou nebol ten polyp. ten polyp mi hladal nejakych 10 minut, kym ho našiel. tak možno ak maš ten polyp tak bol minule ešte priliš maly na to, aby sa dal vidieť a ak maš ten myom, može ho prave placenta zakryvať. držim ti palčeky aby to dobre dopadlo.

marcia

dakujem tite 26 aj adike 23 za radu..ale mne ten vytok trva uz nieco cez tri tyzdne a bojim sa..pritom ziadne bolesti nepocitujem..idem teraz 15 teho na sono,uvidim co povie lekar..a ak mam napriklad nejaku cystu alebo ten polyp ako pises ty tita 26,moze to ublizit dietatku??a doktor to nevidi ked mi robil sono z vnutra??najhorsie ze som v zahranici a tymto doktorom tu ani moc nedoverujem,uz dost ma sklamali..dakujem za vsetky odpovede..

adika23

marcia...taktiež som takto špinila viac ako dva tyždne,no mala som obrovske bolesti.mala som velmi zle tušenie,no lekárka vždy tvrdila že je všetko ok a že zbytočne zveličujem a panikárim. no moje zle tušenie sa stalo skutočnostou a potratila som. lekárke som pri prvej kontrole podakovala za starostlivost a vzala od nej kartu. no ale ako piše tita26...to špinenie može byt sposobene aj inymi problemam,nemusi ist hned o potrat,myslím si

tita26

nemusi to znamenat nič, ja som to mala, lebo som mala polyp na krčku maternice. kamoška zas mala myom, ktory sa neskor vstrebal. treba počkat. viem, že je to tažke, čakat ako sa to vyvinie, ale neda sa nič robiť.