Klik-Klinik pomáha: V oku mi praská žilka

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk neustále pomáha novým ľuďom. Sandre pomohol s praskajúcou žilkou v oku a opakovanými bolesťami hlavy.
Zdroj foto: Shutterstock.com
V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky [**www.klik-klinik.sk**](https://klinika.zdravie.sk/). Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.
_Pravidelne sa mi stáva, že mi v oku praskne žilka. Spočiatku pociťujem miernu bolesť a keď neskôr žilka praskne, tak mám celé oko červené od krvi. Popri tom pociťujem aj bolesť hlavy, ktorá pretrváva počas jedného týždňa. Neužívam žiadne lieky ani kvapky do očí, ktoré by ich mohli podráždiť. Bolesť oka aj hlavy mi už vadí a obávam sa, aby za tým nebol vážnejší problém. Nehovoriac o tom, že keď sa s niekým rozprávam, vždy na mňa zdesene pozerá, či som v poriadku a čo sa mi stalo. Proste som si povedala, že stačilo a budem tento problém riešiť. Navštívila som internetovú kliniku [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/) a kontaktovala **oftalmológa**, ktorý ma našťastie upokojil, vysvetlil pravdepodobné príčiny môjho problému a odporučil **oftalmologické, prípadne neurologické vyšetrenie**._

Sandra

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/)**, ktorý vám ochotne poradí.