Klik-Klinik pomáha: Zápal po tetovaní

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk neustále pomáha novým ľuďom. Aj pri takej bežnej veci, akou je dnes tetovanie, sa môžu objaviť komplikácie. Svoje o tom vie aj Stanka.
V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky [**www.klik-klinik.sk**](https://klinika.zdravie.sk/). Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.
_Mám 23 rokov a spolu s najlepšou kamarátkou sme sa rozhodli pre tetovanie, ktoré bude symbolom nášho priateľstva. O mesiac odchádza na stáž do zahraničia a ktovie kedy sa zase najbližšie uvidíme. Povedali sme si preto, že si vytetujeme náš spoločný symbol priateľstva. Salón sme si vybrali podľa odporúčaní mojej sestry, ktorá už niečo také absolvovala. Bohužiaľ po týždni sa mi objavilo začervenanie a nepríjemné pálenie. Moja lekárka mi dala tabletky na alergiu, ale mala som pocit, že veľmi nezabrali. Napísala som preto odborníkom v 1. internetovej klinike [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk) a poprosila ich o radu. Poslala som aj fotku zapáleného miesta, aby vedeli lepšie posúdiť moje komplikácie. Rýchlo som dostala odpoveď a odporúčania skúsiť alternatívnu liečbu, prípadne zvážiť odstránenie tetovania, ak lieky nezaberú._

Stanka

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/)**, ktorý vám ochotne poradí.