Mozete mi pomoct? V noci neviem zaspat...

Príspevok v téme: Mozete mi pomoct? V noci neviem zaspat...
Jaanus

Ahojte, mam taky problem, vecer ked lahnem do postele a chcem zaspat, tak nemozem. Je napr. pol dvanastej a ja vobec nepocitujem, ze mi treba spat. Je to normalne? pred spanim nejem tazke jedla, ani nepijem kavu, cierny caj ani nic s kofeinom, sem-tam si dam mliecko s medom. Zvyknem sa ucit do deviatej vecer a potom ked idem spat o jedenastej, tak nemozem. Neviete mi pomoct? Zvykem si pred spanim citat, aby som sa nejako unavila, no nepomaha to. Za kazdu odpoved dakujem.

zovka

zdravim mavam to iste vobec nemozem zaspat a beriem aj neurol no to my bovec nezabera a este som aj pribrala neviem ci ne aj stich tabletiek ties my nezabera nic na spanie dakedy som hore aj celu noc a potom som aj unavena lenze ket aj zaspim tak mak simalne na hodinu dve to je vsetko poradit by som potrebovala a to poriadne dakujem

simiona

Poradim ti. Zmen pracu, chod makat na 3 smeny k pasu. A ked budes chodit domov, budes vobec rad, ze dojdes do postele, tak sa ti bude chciet spat.

Defcon

Leonardo, aj ked som nepochopil uplne presne, co si mal na mysli, kedze uvazujem prilis linearne, tak sa ti pokusim odpovedat. Kazdy clovek ma potrebu spanku, ktora sa da vyjadrit v hodinach. Ty si sa naucil spavat a minat dennu potrebu spanku v doobednajsich hodinach. Jednoducho ten doobednajsi spanok presun na noc. Ako ? Uplne jednoducho, nastav si budik na 6.00 rano a tvrdo to dodrzuj. Ziadne spanie az do vecera. Uvidis, ze za 2-3 dni si zvyknes. Prvy den budes rozbity, druhy den vecer mozno tiez nezaspis, ale uz budes mat spankovy deficit. Na treti den vecer budes taky kaput, ze o nespavosti sa ti ani nebude snivat. Chce to trocha sebazaprenia a neponocovania.

leonardo174

prosim vas ked som tuto stranku nasiel tak som precital nie ktore komentare prosim nie koha kto je taki ze by mi pomohol spat nie mozem vobec spat som vzdy hore idem do postele o 22:00 a som hore az do rana ale potom ked je rano spim az do 12:30 nie mozem tomu chapat pomezte mi nie jaku radu...dakujem

Beznyclovek

Zapni si miešačku daj tam vodu štrk cement zabetónuj nejaké stĺpy .Naštartuj táčky povoz hlynu.Poumývaj auto.Nakúp navar ožehli.Zaspíš jak malé mača!

BJ_2

Skus toto, white noise fan. alebo si najdi obdobny upokojujuci zvuk
www.youtube.com

Este by si mohol vyskusat toto: zozen si melatonin, a daj si ho pred spanim.
Necum na ziadne LED svetla, ani LCD monitor/TV, pred spanim.
V Miestnosti nech je totalna tma (aj male svetlo niekomu prekaza). Skus popripade pasky na oci.

Snad pomoze.

Este nieco ma napadlo, zozen si orgonit. Niekedy mozu za nespavost geopatogenne zony, popripade presun postel, atd...