Boľavé nohy a chodidlá

Príspevok v téme: Boľavé nohy a chodidlá
Ivetak1807

Ahojte všetci.Môj priateľ má prácu náročnejšiu na nohy,celý deň totiž stojí,behá po rebríku atď., nuž ako elektrikár.Neviete nám prosím niekto poradiť,každý deň sa večer sťažuje,bolia ho celé nohy,najviac lýtka a chodidlá,čo by mu tak mohlo pomôcť?Ďakujem veľmi pekne a všetkým prajem pekný piatkový večer a ešte krajší víkend,ovšem ak Vás nečaká kancelária alebo niečo podobné.

Keita

Dovodom bolesti byvaju casto ploche nohy a vybocene palce. Ludia sa z toho mozno smeju, ale to su take bolesti, ze by aj vola polozili. Tam uz nepomoze nic, iba zmenit pracu za taku, kde sa cely den nestoji na nohach.

linduscha

Rozhodne vyskúšajte metódu body wraps sport, ktorá je vyvinutá zvlášť pre športovcov a pre ľudí, ktorí vykonávajú manuálnu prácu či s jednostrannou statisckou záťažou ako sú trebárs upratovačky či maséri. Telo sa zbaví nadbytočnej vody, ktorú namáhané telo zadržuje z dôvodu vzniku zápalu mäkkých tkanív. Prehriatie a pretiahnutie urýchli regeneráciu svalstva a svalstvo prestane bolieť ;)

patolog

moja mama mala tiez problem s pocitom tazkych noh. potom sme sa docitali, ze krem s pagastanom konskym je vhodny na riesenie tohto problemu ( my sme ho objednali z www.shop.rasev.sk ) ... odvtedy sa citi lepsie :) odporucam vyskusat :)

mjanik

iveta,tu by pomohol skúsený akupunkturista-je treba zaistiť prekrvnenie nôh a tým odstránenie únavy a bolesti

[zruseny12]

dobre vediet,ja som si myslela,ze to dostat len v zdravotnych potreboch...kolko tak stoja...ak mozes tak napis...

stanic

ja som robil rok v kuchyni, 8-10 hodin na nohach, a ked ma zacali fest boliet nohy, kupil som si vlozky zn. superfeet, su sice riadne drahe, ale som s nimi max. spokojny, daju sa zohnat v turistickych obchodoch, je to nieco ako takmer ortopedicka vlozka len seriova vyroba, pouzivam model green-zeleny, s najvacsou oporou pre priehlavok, su tam aj nizsie modely pre mensie topanky-botasky a tak,

inak-urcite by mal zajst k ortopedovi!

[zruseny12]

ja mam tiez problem z nohami,bolia ma spodky nohy-palia,paty,okolo clenkou a tiez kedy ako postupuje to hore az hore...bola som u ortopeda a ten ma postavil na take zrkadlo a povedal mi,ze mi pada klenba/mam malo vapnika-preto ze vraj aj palia a bolia spodky noh/jedna starenka mi tam v cakarni poradila aby som pila kozie mlieko,ale kde ho zobrat-na nedostatok vapnika/beriem doplnky na kosti/....nech skoci k lekar.a nech sa pyta k ortopedovi...