cakam male s ex

Príspevok v téme: cakam male s ex
26tarajka

dobry vecer vam zelam.chcela by som sa opytat.. myslite ze to bude velky problem vychovavat dietatko so svojim byvalym?boli sme spolu dva roky, nedavno sme sa rozisli ale nadalej sme spolu spavali (asi po mesiaci odlucenia sme sa zaali takto stykat).brala som hak ale po rozchode som vysadila cize mesiac som bola uz bez tbl.prisla situacia u mna doma,vinko film pomilovali sme sa a je tu malicke.sme radi obaja,tesime sa nan.len to ze nie sme viac par.myslite ze budu kvoli tomu problemy v buducnosti?myslim ohladom vychovy a tak..

FISKA

akoze, nerozumiem, čo to mate s priatelom - tedy ex priatelom za uvazovanie.... rozumiete si, stykate sa, spavate spolu, cakate babo, obaja sa tešíte.... ale nie ste par.. to čo uz je...
asi ked niekto so mnou travi večeri a spi so mnou a tesi sa na dieta, ktore nosim pod srdcom, tak ma asi ma rad, nie???

nie si ty nahodou nejaka narocka a vypočítava voči nemu?

keby si myslela na to, ake problemy nastanu, keby si jeden z vas nasiel partnera, nepisala by si sem tuto temu - moze to byt problém?

ach jaj... rozmýšlaj ženská..

datelinka

teraz nemate problem dohodnut sa. ked vsak obaja budete mat inych partnerov, nastanu komplikacie... toto ries teraz v mysli, nie idealne obdobie, ked sa dohodnut da a nikto treti do toho nerozprava.

Denz

26tarajka

poradim ti......ak ste za dobre....rieste to medzi sebou.

Dovol mu stretavat sa s babom kedy kolvek ak ti to nebude vadit.......

bude to pre babetko to najvzacnejsie....

rozdielnost povah je normalna vec.....dolezite je aby ste sa dobre starali o babatko a to je zaklad!

lukacka

no mám známu, ktorá si urobila dieťa s manželom cez rozvodové obdobie.nežijú spolu, hoci okrem toho majú ešte jednu veľkú dcéru...chceli to tak obaja.o dcéru sa starajú,chodia spolu na dovolenku,ale žiť spolu nevedia.najskôr to vyzeralo ideálne,ale teraz ked je skoro všetko na nej, začínajú problémy a nezhody.predsa len je iné zobrať si dieťa na 2 hodiny denne a byť s ním 24hodín vkuse...je pekné mať dieťa,ale mali by ste to vyriešiť tak,aby v budúcnosti tým dieťa netrpelo.a to mám namysli vaše neskoršie hodnotenia,či to bolo správne...ale veľa šťastia...dejú sa aj horšie veci

Denz

26tarajka
poradim ti......ak ste za dobre....rieste to medzi sebou.
Dovol mu stretavat sa s babom kedy kolvek ak ti to nebude vadit.......
bude to pre babetko to najvzacnejsie....

datelinka

tarajka, nikto nepisal, ze je to ironicke.
najskor si skuste poriesit vas vztah. neviem preco ste sa "rozisli", ale ak viete, ze spolu nemozete byt, tak je na vas a na vasej dohode, ako budete riesit buducnost dietata. iba v pripade, ze by ste sa nevedeli dohodnut na starostlivosti o dieta, riesili by ste to sudnou cestou.

26tarajka

my spolu velmi dobre vychadzame.no i napriek tomu neviem si predstavit ake to bude.ci mame riesit spolocne byvanie,alebo oddelene..ci to zas dat dokopy.pre mnohych je to usmevna situacia.ze ironia osudu :) ale nie je to az take vtipne ked si predstavim vychovavanie.a ako poriesit stretavanie?kedykolvek?ci pridelit mu dni.. existuje nejaka poradna kde by nam poradili s tymto?