sladke či mastne?

Príspevok v téme: sladke či mastne?
potravina

Ahojte
Dietujem uz pol roka ,dari sa mi...no teraz ked su sviatky by som si urcite odpustila nejake tie maskrty.Preto sa chcem opytat neviem si omoct respt.neviem sa rozhodnut ...ked mam na stole slauce kolace,vyprazane kuracie rezne(trosku masne),zemiakovo majonezvy salat,medovnicky ,oblozene chlebicky,a kopu dalsich...neviem ktore si mam vybrat?ci sladsie ci nieco ako ten salat maso alebo chlebiccky oblozene alebo kolaciky?neviem ktore skor spalim?ktore je to ,,zdravsie,, i ked nieje?:)dakujem
pekne sviatky

majkaaa

To sú za starosti. Čím viac sa budeš nad tým zamýšľať,tým to bude horšie a budú Ťa prenasledovať všakovaké chute.Ja celé sviatky jem normálne porcie,neriešim či je to rezeň,šalát,či koláč. To k Vianociam patrí.Ale tak včera,ako aj dnes som si bola zacvičiť.Neležím doma pri telke. A stačí ísť von,na dlhšiu prechádzku a nepriberieš z ničoho.

uhlie

Ty mas ale problemy. Vela ludi vo svete nema jedlo a ty nas tu obtazujes s takymito picovin.mi. Podla mna mas skor psychicky problem. Alebo si skus zmerat obvod stehien.