neznesitelna bolest dasien

house

Mne prievan skodi hlavne na usi, napr.v aute otvorene okno, nemozem mat.Vo Vasom pripade by som skusil uzivat vela vitaminu C ale radsej v prirodnej forme, ak nepomoze tak zajst k dobremu zubarovi,pripadne krcnemu.

Tibor33

odkedy pouzivam produkt oramd, nemam, zapalene dasna, opuchnute a ani mi nekrvacaju. 100% prirodne, bez fluoridu a alkoholu. Komercne pripravky uz nepouzivam.

[zruseny12]

este by som chcela dodat,ze tu Q10 som zacala brat na zaklade nejakeho clanku,kde sa pisalo,ze je dobra na krvacanie dasien atd.lebo je dobra aj na ine veci...nie len na to krv.dasien...a az neskor ked som bola u lekarky zubnej som videla aj u nej plagat kde prave tuto Q10 ODPORUCALA...a mozem podotknut,ze ta lekarka je dobra odbornicka...
a ak mas zapal,tak na to je dobry aj RYBY OLEJ...

laloa556

choď ku lekárovi, ten ti najlepšie povie.. aj ja pracujem v prievane, i keď sa to v práci už konečne nejak rieši, ale kolegyňa je naň dosť citlivá a tiež máva rôzne zápaly..
lekár pomôže ;)

[zruseny12]

ako ta bolia?
mas ich podrazdene,alebo ti krvacaju,alebo lamu-ako ked mas reumu?
...ja som mala problem z dasnami,krvacali mi,mala som ich podrazdene...zacala som uzivat KOENZYM Q10...a casom to preslo...
len neviem,ked ty pises,ze je to mozno z priavanu/tak sa tazko radi/lebo ta Q10 je na krvacanie dasien dobra...