bratova frajerka

Príspevok v téme: bratova frajerka
alžbetka

bráško, s ktorým dobre vychádzam má frajerku, ktorá je troška takpovediac svojská-taká žena egocentrická, rozmaznaná...
od začiatku som sa snažila s nou vychádzať, ale vždy prišlo niečo, čo ma presvedčilo o tom, že nemám dôvod byť s nou v kamarátskom vzťahu...
tento pocit sa zhoršil, ked som sa dozvedela, že ho párkrát podviedla-možno to robí aj doteraz, oklamala a stále sú spolu, odpustil jej to a stále odpúšťa.
mám pocit, že láska je slepá, aj to, že bráško s jeho povahou si zaslúži dievča s inými vlastnosťami, aj ked každý máme svoje muchy.
proste ide o to, že vôbec jej prítomnosť nemusím, a najhoršie je to, ked sú u nás doma, necítim sa vo svojej koži, nemám rada jej reči, odchádzam preč, lebo cítim dusno, nevydržím s nou v jednej miestnosti pridlho.
chcela by som s nou vychádzať, ale proste neviem sa pretvarovať...
jednoducho vidím ich vzťah ako dočasný, kým sa bráško neuvedomí a nedostane rozum - nič neriešim-nestarám sa do nich, je to ich vec, len sa vnútri zožieram svojimi negatívnymi pocitmi.
proste by som chcela mať doma pokoj, vyriešiť túto situáciu sama v sebe...podotýkam, že nemám vo svojom živote problém vychádzať s ludmi vo všeobecnosti, ale s takýmito typmi žien sa nestretávam, ani nenadvazujem priateľstvá.
viem, že ide o to, aby bol brat šťastný, lenže z môjho pohladu nemá pri sebe správnu osobu, ale na to musí prísť sám...a podotýkam, že na brata nežiarlim, lebo mám ešte jedného, kt. frajerku beriem bez najmenších problémov!
viete mi poradiť? ďakujem

alžbe

snažím sa o to, zo slušnosti sa jej aspon zdravím, ale napr. odstahovala som sa z detskej spoločnej do obyvačky, kde je tv, a ked sa mi tam nastahuje aj s nou raz za čas- fakt som z toho nervozna!

happi:-)

ved si to sama napisala-kym brasko nedostane rozum-nic neriesim. Tak neries, on sam sa musi uvedomit a spamatat a popalit.
Ak by si do toho chcela zasahovat, mohla by si vyjst ako najhorsia-ze zavidis, ze ziarlis, ze chces brata pre seba.

kikulka

ahoj...bohuzial ti poradit neviem,sama by som potrebovala radu,u nas doma je úresne ten isty problem=bratova frajerka...momentalne ju ale aspon nemusime u nas trpiet,brat isiel na 5 mesiacov pracovat do zahranicia,tak mame od nej nachvilu pokoj a tajne dufam,ze sa brat v zahranici uvedomi a najde si normalnu babu