skalmanie z priateľa

Príspevok v téme: skalmanie z priateľa
podvedená

S priatelom uz chodime vyse 1,5 rokoch a vzdy hovoril ze by chcel mat so mnou dieta, a asi pred 2 mesiacmi nevedel ci pustil ci nie pri nechránenom sexe, tak mi hned pvoedal ze si mám kupiť tabletku escapelle, ze on dieta nechce, ze to len tak hovoril aby sme mali spolu sex, velmi ma to vzalo, ak o ja som nechcela dieťa hned, ale ta jeho reakcia ma vzala, reagujem precitlivene podla Vasho nazoru?ja som mu to uz odpustila, a uz ani dieta nechcem len neznesiem ked mi niekto klame v takých veiach,-(

Matyo

Povedz mu, že si tabletku nezobrala, chceš otehotnieť a chceš si to nechať, uvidíš ako sa zachová a potom spoznáš jeho naozajstný charakter.

beb

Väčšine mužom ide o to isté a ženy sa ešte trápia. Nedaj sa ovplyvniť a neznič si organizmus takým niečím ako je HAK.

muette

Aj ja by som sa citila podvedena. Mysli to s Tebou vazne? Tuzi len po Tvojom tele alebo aj po dusi? Bolo to z jeho strany dost sebecke - to, ze Ta potom ziadal o pozitie tej tabletky. Zriekol sa svojej zodpovednosti za pripadne nasledky. A co ked si nahodou vtedy otehotnela? To je muzske myslenie - ved v prvom rade je to problem zeny, tak nech si to poriesi. Nevadi, ze jej tolko hormonov rozhadze organizmus, pripadne jej bude z tabletky zle, hlavna vec ze on je v suchu. Mozes ho este dalej milovat? Ja by som asi nedokazala. A escapelle by som na Tvojom mieste uz nikdy viac nebrala.

datelinka

podvedená, akoby som poznala toho tvojho priateľa :-)
najväčší problém je v tom, že ti nevie povedať pravdu do očí, vziať ťa za rky a povedať - chráňme sa, lebo ja netúžim ešte byť oteckom, nechajme to o rok, o dva... ale klamať kvôli svojim výhodám ... to hovorí veľa o jeho charaktere.

mimi178

no, myslim si, ze nie je nic strasne na tom, ze clovek v istom veku este nechce mat dieta... ale ze by ta takto klamal kvoli sexu???? neviem, je mozne ze si to nejako zle pochopila? dajme tomu, ze povedal, ze chce dieta, ale neskor, ale ze sex s tebou chcel?? alebo ti vyslovene povedal: vravel som to len preto, aby sme mali sex... ??? lebo ak ten druhy pripad, tak je to zle... ale fest zle :(