neviem co si o tom mysliet

Príspevok v téme: neviem co si o tom mysliet
myslienka

viem ze vam to isto pride smiesne a detinske ale mna to naozaj trapi a neviem ako to mam brat...s priatelom mame vo zvyku ze ak sme obaja vecer pripojeni na nete tak ked jeden alebo druhy ide spat tak sa rozlucime, zazelame dobru noc a tak, normalka. lenze on sa akurat teraz odpojil...bez slovicka na rozlucku nic...proste zrazu je off...a ja fakt neviem ako to brat :( ma akoze ignoruje alebo co? :(

purblanka

súhlasím s barbinkou.Ked to nenapísal cez net,mohol sms,ked mu na nej záleží.Ja myslím na svojho deň aj noc,aj v práci,nedalo by mi keby som milému nevysvetlila,prečo som šla len tak bez vysvetlenia spať.Aj nám sa to už stalo,že miláčik zaspal za netom,lebo sme dlho do noci si písali,a hneď som ho prezvonila,buď ja alebo on.

ale ved

Radsej sa ho na to spytaj este raz a zdover sa mu, ze ti to chybalo, ked ste sa nerozlucili, kedze sa vzdy zvyknete. Jasne, ze mu to nevycitaj. On mozno vobec netusi, ze sa tym tak trapis. Hlavne nebud podozrievava, kym sa to neujasni, lebo podkopavas tak vas vztah a zdrave zaklady dovery budu fuc.

barbinka

My sa tiež s priateľom lúčime každý večer na nete, sme už tri roky spolu a keď mu padol asi dvakrát net, napísal mi smsku.
Keď ja idem spať skôr, tak sa s ním rozlúčim a nečakám dokým sa ozve, lebo sa hrá hry a možno by som čakala aj pol hodinu, tak sa odpojím a ráno si tam vždy nájdem rozlúčku z toho večera.

simona.d

ja si myslím, že vtedy večer možno len nemal dobrú náladu, možno myšlienka dlho neodpisovala a jemu sa chcelo spať a on sám nevidel problém v tom, že ak jej jedenkrát nenapíše -dobrú noc-, tak myšlienku to bude mrzieť..

noa k tomu jeho vyjadreniu, ved povedal, že sa mu pri PC už nechcelo sedieť..a ak sa to stalo po prvýkrát, čo nepozdravil, ja by som sa tým netrápila.

purblanka

no mna by zaujímalo jeho zmenené správanie,teba nie Simona.d???Ak sa často lúčili pri odchode z netu,tak prečo to neurobil,a nechce sa k tomu ani vyjadriŤ?

purblanka

je možné,že si ešte píše s nejakou,ked sa nechce vyjadrovat.Bud milá k nemu,ale snaž sa byť aj taká záhadnejšia,vela mu nehovor,ale b ud milá a usmievava,nech si chlapec nie je tebou istý.A nevyznávaj mu často svoje city,on tebe vyznáva???

myslienka

ahojte, stretnutie vcera dopadlo celkom dobre, ked som len tak "akoze" nahodou spomenula ze den predtym nejak zdrhol z toho netu tak to hned zahovoril ze sa mu tam nechcelo sediet ci co mi to povedal ale zjavne sa o tom moc bavit nechcel tak som to nechala tak. takze to zostane pre mna asi zahadou ktora sa uz tak skoro hadam opakovat nebude :)