Problem s tamponom

Príspevok v téme: Problem s tamponom
streda

Cawte, ja mám taký problém, bola som u gynekológa a ten mi povedal, že mám panenskú blanu a keby si dám tampón mohla by sa pretrhnúť. Čítala som, že je niekde pri otvore ale ja som už skúšala prstovanie (po návšteve gyn.), ukazovák mi tam vošiel v pohode celý ale keď som skúšala 2 prsty už to bolelo, skúšala som aj tampón ale najviac sa mi dal zasunúť tak, že bol cca 5mm od otvoru hlboko, hlbšie nešiel, a keď som viac tlačila tak to bolelo, lenže takto ma ten tampón tlačil :(( Poviete mi čo je so mnou zlé? Mám ešte tú blanu alebo nie, a prečo mi nejde zaviesť tampón? Pohl. styk som ešte nemala.

mary-anne

podla mna ti to neslo preto, lebo si bola velmi sucha, az privelmi. vtedy to zvykne boliet. preto je dobre pouzivat tie tampony, co maju ten silikon napovrchu, lepsie sa to "klze".

levicaaaaa

presne tak, vykašli sa na tampóny. keď nejde, tak nejde.
Ja som si tiež ešte ako panna skúšala zaviesť tampón a nešlo, tak som sa na to vykašlala, a začala ich používať až po tom, ale nejako som im neprišla na chuť...

streda

To chápem, ja len chcem vedieť prečo mi nejde ten tampón, malý otvor? Zlé zavedenie? Proste prečo? Už som to skúšala niekoľkokrát ale nejde :(

aluska

s tebou neni nic zle ty trubka
neviem naco si tam pchas prsty, zanesies si nejaku infekciu
a len tak pre tvoji info, panenska blana ma v strede otvor...lebo keby nema, tak ti asi nema kade odtekat menstruacna krv...treba zapojit aj trochu hlavu, hm?