Kozmeticky salon KE !!!

Katka 599

Depilácia voskom na tvár nikdy. Ja som si v lete dala urobiť obočie voskom,tesne pred odchodom na dovolenku.Kozmetička má presvedčovala o výhode.O výhode som sa presvedčila na vlastnej koži. Prvý deň má to pálilo a druhý deň keď som sa zobudila,
oči som mala opuchnuté a nad očami modriny.
Tak som išla na dovolenku a aj skoro celú dovolenku som bola. Kozmetička má vôbec neupozornila na riziká, ktoré môžu nastať.

mirka 23

papulqa, klikni na delphiino meno, preto ho ma červene, lebo ma verejny mail. Inak aj mne poradila Delphia a som spokojna :)
Inak Delpia, super tvar mam teraz :)

delphia

papulqa voskovu depilaciu hornej pery robia v kazdom kozmet.salone. je to vykon, ktory financne dobre vynasa oproti tomu, ze su naklady minimalne. ja osobne by som epilaciu voskom na tvari zakazala. nakolko som pracovala v epilacnom centre, mala som moznost vidiet, co sa trhanim na tvari da "vypestovat".a to je jedno ci sa chlp trha voskom, alebo pinzetou. podstata je ta ista-vytrhnutie chlpka z folikuku. sama mam kozmet. salon, ale na tvari z principu nic neepilujem. ak mas zaujem, ozvi sa mi mailom.

mirka 23

No depilaciu si určite nedavaj... bude ti potom rasť ovela viac a ovela tmavšich chlpkov. Ked už tak, laser. Ja som na to bola v KE a super, maš to navždy.