dá sa či nedá sa?

katka000

ja mám presne ako ty 164 cm a 56 kg a som takto spokojná. po pôrode som mala 51 kg a cítila som sa zle, takto mi to maximálne vyhovuje. a tie miery ktoré máš sú uplne perfektné.

ovecka83

tote diety roznorodé už fakt niekedy sa pri nich zastavuje rozum!!!! najlepšia diéta je FDH-Friss die Hälfte!!volajú ju tak nemci a v preklade znamená Žer polovicu..možno drsné ale je na tom dačo pravdy, odkedy jem len z malého tanierika chudnem a jem všetko od reznov(ktorý nesmie vytrčať z tanierika) po zeleninu ovocie a HÝB SA!!!!

wildchild

uf to som rada že teda do toho nejdeš neskoro som si prečitala všetky komenty...

zbytočne by si pokazila život,zdravie a psychiku dalšia baba

wildchild

Vieč čo ti prajem...? aby si to vydržala ako ja minuly rok skoro 2 mesiace a

...potom skončila s anorexiou,odpadla,preležala pol roka v nemocnici a pribrala dvojnasobok !

prečo sme mi baby take sproste a ženieme sa za rychlim ubytkom ako ...ťavy

čo ti to da budeš mat par kg menej ked dopadneš v nemocnici na kapačkaš a potom to nabereš spat ???

AdamKrt

lili007:

neviem, naco chces chudnut. Mas normalnu, ba chudu postavu. Kludne by si mohla este par kg aj pribrat. Jediny problem, ktory mas je to, ze si si vsugerovala nieco, co neni pravda.

blbost

tak akoze cola light je fajn, aspon ja si ja dam ked mam velku chut na sladke...ale zase len ju?...sak to je iny kofein...ani spat nebudes...
a ked si povies ze 5krat denne nejaku malickost jest tak schudnes isto...tym myslim ze napr. jeden rozok s maslom, na desaitu nejake ovocie, na obed mini porciu, na olovrant zleninu a veceru jogurt..tak schudnes hned...

lili007

joj dakujem vam všetkym ste ma asi aj odhovorili od toho skusim to zdravšie lebo ako piše zuzka nechcem to mat potom po všetkom tom usili naspet.. budem sa vam ozyvat ako mi to ide dole držte palce dobre?...dakujem .. inak moje miery suu 90-66-96 a stehno mam tesne pod zadkom 54 ..to len pre info aby ste vedeli ako asi vyzeram

zuzkkkka

tak jedz kedy možeš, ked ti to nevycháda pravidelne... len sa neprejedaj, male porcie aspon tri krát denne
to ss tou colou neni vobec dobry nápad. načo ti to bude? schudneš a potom ked začneš jest to chceš mať naspäť??? načo je taká dieta... nanič..
neviem ako rýchlo by si to dala s tou colou dole, ale akonáhle by si začala jest, tak by si to za jeden den pribrala a možno ešte viac..
to fakt nestihaš jest ani 3 krát za den a meditým ešte nejaké to jablko a hned máš 4 krát