Zmluva

Príspevok v téme: Zmluva
ivanka_83

podpisala som zmluvu na sluzbu internet s upc.na zmluve bolo uvedene nespravne meno.podobne, ale nespravne.faktury mi neposielali a ja som neplatila,nevedela kde a kolko.na zmluve nieje uvedene cislo uctu ani variabilny symbol.dnes som sa dosvedela, ze musim zaplatit pokutu 5tisic ceskych.som povinna to platit, hoci zmluva je na ine meno?je na nej moj podpis, nieje na nej rodne cislo, ano trvala adresa.masm pocit, ze to robia schvalne, pride mi to ako podvod na klienta, len aby mohli vytiahnut viac penazi z cloveka.v stredu idem k pravnikovi,a som nervozna.poradte prosim

ivanka_83

ja mam prave vyzvu na to nespravne meno odlozenu.zaujimave je, ze vyzvu na nespravne meno mi do schranky postacka dala, ale obalku s fakturou nie.branit sa budem.ja si mysli, ze zakon je pre obe strany, nielen pre velku spolocnost.ja mam peniaze na pravnika.oni sa spoliehaju ale na to, ze clovek, nez by platil pravnika, tak im to zacvaka.lebo protistrana nieje povinna platit naklady za mojho obhajcu.no na tej zmluve som meno preskrtla, a napisala to svoje.oni s tym mali nalozit.lenze ked je zmluva na inu osobu a faktury chodia jej, tak aj ta pokuta by mala prist na to meno.ako mozu dat exekutorovi poziadavku na vymahanie na moje meno?to mi pride scestne.fakturu na janu v. a exekutorovi na meno ivana b.?to je divne, nie?

datelinka

ale ak posielali faktúry na neexistujúceho adresáta, mali by sa im listové zásielky vrátiť ako nedoručené. prever si to, bráň sa, len to nedotiahnite na súd. také spoločnosti majú dobrých právnikov.

ivanka_83

sluzba bola objednana cez tel.adrese je spravne.meno som preskrtla perom.aj tak poslali fakturu asi len na to spatne meno.nie na moje.mohli obalku poslat na moje meno a vo fakture uviest to spatne.to si aspon myslim.aj som im pisala a nemali zaujem.tak neviem, ze ci ja som podvodnik.meno mal skontolovat technik ale jeho to vobec nezaujimalo.veru uz mam aj pocit, ze su tak nauceni..

datelinka

poskytovateľ mal uviesť v zmluve osobné údaje podľa preukazu totožnosti. na druhej strane, ty svojim podpisom potvrdzuješ správnosť údajov!
nerozumiem, prečo ti nechodili faktúry. mala si tam uvedenú aj nesprávnu adresu, okrem skomoleného mena? potom to navádza myšlienku na zámerne uvedené nesprávne údaje.