Vysoka sedimentacia

Príspevok v téme: Vysoka sedimentacia
zuzu77

ahoj mojej dcerke uz 3 roky diagnostikuju vysoku sedimentaciu.boli sme na takmer vsetky mozne vysetrenia ake existuju a brala nespocetne mnozstvo liekov. mava caste anginy ale doposial ziadna lekarka nezistila pricinu tej zvysenej sedimky rada by som sa dozvedela o tom cosi viac.mam pocit ze nasi lekari liecia len dosledok a neskumaju pricinu vzniku prosim o radu .sedinka je 25/70 ak je mala v poriadku ak ochorie tak prudko stupne az k hodnote 100 prosim pomozte.dik

Ivka 1

zuzu63 napis mi na mail ak chces, napisem Ti presne nazvy prirodnych produktov a aj davkovanie, pomocou ktorych sa to da dosiahnut.

zuzu63

dakujem za kazdu dobru radu ktora by pomohla vyriesit moj problem doteraz som si myslela ze vysoka sedimentacia je len moj problem ale som zistila ze nas je vela ja sa s v.sedimkou pasujem uz 15rokov a doteraz nic nezabralo a to moj doktor povedal ze som presla vsetkymi vysetreniami da sa s tym zit pokial nepotrebujete zakrok alebo operaciu potom je to velky problem takze co teraz moj doktor nevie a ani ja ak je niekto komu sa ju podarilo znizit mam po 1hod.65/90uz 15rokov na operaciu mi ju staci znizit pod 40 tak budem rada ked mi napise niekto kto to dokazal nieco konkretne co sa da kupit alebo namiesat z byliniek atd'velmi prosim a dakujem

RNG

Znizit sedimentacia sa da celkom jednoducho vitaminom C, to poznam este z detstva, ked zacali tlacit kyselinu askorbovu(celaskon)
Ale lepsie je adresovat zapaly silnejsimi protizapalovymi, najma curcuminom, dumbierom, boswelickou kyselinou, GLA a enzymami.Myslim viacero z nich, nielen jeden.
Ale este lepsie by bolo potlacit mikrobialne priciny alebo zamorenie ako priciny tych zapalov.
Klbove doplnky su tiez protizapalove v pripade klbovych bolesti, ako glukosamin, MSM, hyaluronicka kyselina, bromelain a ine.

Ivka 1

Zuzu s najväčšou pravdepodobnosťou máš v tele zápal a bohužiaľ sa vyšetreniami nedá zistiť kde. V každom prípade je ho potrebné riešiť. Odporúčala by som užívať čaj z kvetu aloe a liečivých bylín k tomu aloe s prídavkom chondroitínu a chondrosulfátov a MSM a protizápalovo pôsobí a výťažok z kustovnice čínskej v kapsuliach. Aloe má aj analgetické účinky,znižuje prah bolesti a rieši zápaly v tele a pôsobí na regeneráciu buniek . Pri stavoch ako popisuješ aj Ty, sa osvedčilo aj Phytochi- je to bylinné tonikum zo 16 liečivých bylín. Nepíšeš nič aké lieky Ti lekár predpísal ale môžeš to veľmi pekne spolu skombinovať.

zuzu63

v roku 95 a v roku97 mi operovali bedrove klby od tej doby mam vysoku sedimentaciu a v tejto dobe mam ist na reoperaciu ale mam vysoku sed.tak ma operovat nemozu a moj doktor mi nema co liecit lebo vsetky vysetrenia mam v poriadku teraz neviem co mam robit potrebovala by som poradit ako dalej noha ktoru mi maju operovat ma boli stale viac pomoze mi niekto?prosim

zuzu77

uz sme drzali aj dietubezlepkovu a bez laktozovu a aj vtedy dostala anginu uz som nebola len na psycholog.poradni ale detska lekarka mi povedala ze to urcite nie je psychicke ale aj tak mi to nejak neda, este tuto poslednu moznost vyskusam pred vyberom mandli .

zuzu77

dik ze ste reagovali na moj prispevok samozrejme sme boli u troch krciarov u alergologicky sme tiez kazdy mesiac a u obvodnej ako na klaviri uplne vsetci radia vybrat mandle , aslo ma ale vzdy negativne crp vporiadku a napriek tomu len vsetci ma tlacia k tomu vybratiu problem je ale ze moj manzel o tom nechce ani pocut, ani ked pocul argumenty od vsetkych tych lekarov.